Gurmánské restaurace

Augustine Restaurant and Garden

V bývalém augustiniánském klášteře sv. Tomáše na Malé Straně se nachází Augustine Restaurant v hotelu Augustine.

Tento památkově chráněný komplex sestává z celkem sedmi historických budov, z nichž některé pocházejí až ze 13. století. A právě na tomto nezapomenutelném místě si můžete dopřát vskutku vytříbený gastronomický zážitek, a to hned v několika částech: v restauraci situované v částečně proskleném nádvoří, v rozkvetlé Sluneční zahradě, na klidné terase nebo v jedinečném baru The Refectory. Augustine Restaurant vás naláká rozmanitými gastro koncepty, jako je například nedělní brunch Bubble & Chill, zvěřinová degustace Deer & Beer, zahradní grilování a další. Zdejší kuchyně je postavena na moderní české gastronomii povýšené zahraničními vlivy, samozřejmě za použití sezónních surovin. Nabídku jídel doplňují prvotřídní vína, precizně sladěná s jednotlivými pokrmy. Restaurace je zároveň v úzkém kontaktu se svými dodavateli, čímž zajišťuje, že všechny ingredience splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu. Menu je tak vždy postavené na doporučení samotných dodavatelů, protože jedině ti vědí nejlépe, jaké houby, bylinky, květiny, bio ovoce a zelenina či čerstvé sladkovodní ryby jsou v dané sezónně nejlepší. To vše doplňují také skvělými mléčnými výrobky, lanýži a masem té nejvyšší kvality. Restaurace nabízí snídaně, obědy a večeře sedm dní v týdnu.

Sezónní koncepty

Čtvrteční grilování s jazzovým doprovodem: dopřejte si jedinečný letní zážitek v podobě skvělého grilování a vína za doprovodu živé jazzové hudby v produkci České filharmonie. To vše v krásné klášterní zahradě s nezaměnitelnou atmosférou.

Nedělní brunch Bubble & Chill: neděle přímo vybízí k relaxu se sklenkou šampaňského nebo prosecca, které skvěle doplní kulinářské delikatesy, drinky Virgin Mary a DJ zajišťující skvělou atmosféru. Přidejte jedinečný genius loci oázy Augustine Garden a máte recept na neděli jako žádnou jinou. Těšit se můžete na čerstvé ústřice, sushi a sashimi, chobotnicové carpaccio, telecí maso, hovězí stroganoff, domácí ovocné knedlíky a mnohem více. Děti se mohou vydovádět v dětském koutku. Každou neděli od 12 do 16 hod.

  • Adresa
    Letenská 12/33,Praha 1
  • Telefon
  • Web
    www.augustine-restaurant.cz

Další gurmánské restaurace

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.