Kuchyňská studia

INADES

Dopřejte své domácnosti kvalitní kuchyň na míru německé produkce značky Nobilia, jež ve vašem interiéru vynikne nejen svou kvalitou a funkčností, ale také dokonalým designem.

Díky společnosti INADES již nemusíte trávit čas návštěvou kuchyňských studií, ale pozvat si odborníky přímo k vám domů. Zkušený prodejce vám profesionálně poradí s výběrem vhodného typu kuchyně a provede přesné zaměření, na jehož základě vytvoří zdarma 3D grafický návrh a kalkulaci. Proces výběru nové kuchyně se tak pro vás stane jednodušší, než jste si kdy mohli přát. Součástí služeb společnosti INADES je také příprava interiéru včetně případného odstranění staré kuchyňské linky a montáž nové kuchyně. Z nabídky můžete vybírat stylové i moderní kuchyně a kuchyňské linky, které vynikají nadčasovým designem, ušlechtilými materiály a nejmodernějšími povrchovými úpravami. Široký výběr kuchyní doplňuje nabídka organizačních systémů pro zásuvky, díky kterým snadněji udržíte v kuchyni pořádek, dále různé typy úchytů, pracovních desek a barových systémů, které jsou v rámci kuchyňských setů dodávány. Ať už hledáte novou kuchyň do vašeho domu, bytu či firmy, společnost INADES vám pomůže najít to nejvhodnější řešení.

Pro další informace se prosím obraťte přímo na designerku společnosti a, pokud zmíníte, že jste se o INADES dozvěděli v sekci Lifestyle, získáte slevu 25% na veškerý nábytek. Vladimíra Salvová, +420 734 753 037, vladimira.salvova@inades.eu.

Další kuchyňská studia

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.