Specializované obchody s potravinami - Lahůdky & delikatesy

Sklizeno

Obchody s potravinami Sklizeno nabízejí zákazníkům, kterým není lhostejné, co jedí, kvalitní české a moravské potraviny od sedláků, farmářů, pěstitelů a výrobců z místních regionů.

Pokud vás zajímá původ toho, co jíte a rádi kupujete poctivé a kvalitní potraviny od místních farmářů, pak jste v obchodech Sklizeno v pražských Nuslích, Dejvicích, v centru Prahy a v Karlíně na tom správném místě. Potraviny zde mají jasně doložený původ, jsou čerstvé, sezónní a plné přirozené chuti, která není ovlivněna žádnými přidanými látkami v podobě škodlivých „éček“ a jiných chemických látek. Dostanete zde prvotřídní vakuované maso od českých a moravských farmářů včetně kuřat, králíků, krůt, jehněčího masa, divočiny či steakového vyzrálého masa, poctivé uzeniny a klobásy, farmářské sýry, mléko, jogurty a máslo, vejce z volného chovu, koláče a tradiční kváskový chléb, marmelády a medy, sezónní zeleninu a ovoce a další kvalitní potraviny. Sortiment Sklizeno je neustále rozšiřován o nové výrobky nejen z České republiky, ale i o výrobky ze zahraničí, které v ČR nelze pěstovat. Prodejny Sklizeno spolupracují se 170 různými dodavateli, se kterými udržují osobní dlouhodobé vztahy. Pochutnejte si na kvalitních lokálních potravinách z obchodů Sklizeno, které na váš talíř neputovaly přes půlku světa.

  • Adresa
    Francouzská 36,Praha 2; Dejvická 33,Praha 6; Bělohorská 134,Praha 6; Českomoravská 15a,Praha 9; Roztylská 19,Praha 11; Plzeňská 8,Praha 5; Svatoslavova 24
  • Web
    www.sklizeno.cz

Další specializované obchody s potravinami - Lahůdky & delikatesy

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.