Byt, 5+kk

Nadstandardně řešený střešní penthouse na Střížkově s velkou terasou poskytující nádherné výhledy na Prahu je situován v posledním 5. patře moderního developerského projektu Villa park Střížkov. Klidná část Prahy 9, v dochozí vzdálenosti od stanice metra.

Interiér bytu s klimatizací tvoří prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou se vstupem na terasu s bazénem, 4 pokoje - v současné době využívané jako ložnice pro hosty s pracovnou (s vlastní koupelnou), pracovna, šatna, ložnice a druhá koupelna s vanou a samostatná komora.

Vybavení bytu zahrnuje vestavěnou FullHD TV Panasonic s úhlopříčkou 260 cm, inteligentní systém ovládání domácnosti (multimediální systém s bezdrátovým dotekovým ovládacím panelem RTI T4), počítačové pracoviště se sestavou šesti 30“ monitorů Hewlett-Packard, strukturovanou kabeláž a plné pokrytí Wi-Fi, metalické 128 Mb připojení k internetu.

Zařizovací předměty od Miele, Siemens a Whirlpool, jídelní stůl pro 4 osoby z pálené žuly „Nero Assoluto Patina“ ze Zimbabwe (elektricky vyhřívaný), vestavěná vinotéka, systémová postel značky Tempur, 3x klimatizace Toshiba (split), podlahové vytápění v koupelnách, dřevěné podlahy a stropy z pohledového betonu v obývacím pokoji, kuchyni, chodbě a pracovně s terasou.

Terasa nabízí příjemné posezení s panoramatickými výhledy, stínění systémem SunSquare (SingleSail StarLux), masážní bazén Columba pro 7 osob (2.100 l, 79 trysek), 2 jamky pro putting golf a automatické zavlažování zeleně.
Zabezpečení je zajištěno alarm systémem s požární signalizací s napojením na PCO včetně skrytých tlačítek tísňového poplachu, dále bezpečnostní dveře a 3 trezory SafeTronics.

Kupní cena zahrnuje výše uvedené vybavení, 2 garážová stání v těsné blízkosti výtahu a přiléhající prostorný sklad/sklep.

Okolí nabízí plnou občanskou vybavenost (školy, školky, sportoviště v dochozí vzdálenosti), výborná dostupnost do centra i z města ven: zastávka autobusu vedle domu a stanice metra Střížkov a Prosek 10 minut chůze, bezproblémové napojení na D8 a městský okruh.

Interiér 141,3 m2, terasa 101,99 m2, sklep 11,36 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    17759
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    141 m²
  • Terasa
    102 m²
  • Celková plocha
    243 m²
  • Parkování
    2 garážová stání zahrnuta v ceně.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.