Byt 2 + kk, 1.NP, H.1.1

Špičkově vybavený byt s privátní zahradou, 1 parkovacím místem v podzemní garáži a sklepem je situován v 1. nadzemním podlaží moderního viladomu, který je součástí jedinečného projektu Royal Triangle – osmi sdružených rezidenčních budov tvořících uzavřený zabezpečený areál s parkováním, recepcí a společnou zahradou v podání renomovaného ateliéru Schindler Seko. Nadčasová architektura, prvotřídní kvalita i elegance. Royal Triangle představuje jedinečnou příležitost bydlet v srdci prestižní rezidenční čtvrti Prahy 6 – Střešovice, v dochozí vzdálenosti Pražského hradu.

Do bytu se vchází přes předsíň, z níž jsou přístupné všechny ostatní místnosti – hlavní obytný prostor s přípravou pro kuchyňskou linku, ložnice, koupelna s vanou i toaleta pro hosty, přičemž obývací pokoj i ložnice jsou průchozí do exteriéru tvořeného zahradou s terasou.

Rezidence Royal Triangle nabízí apartmány v dispozičních řešeních od 2+kk po 4+kk. Použití kvalitních materiálů, od třívrstvých dřevěných lakovaných podlah v obytných místnostech přes tropické dřevo na terasách a lodžiích až po velkoformátové obklady a dlažbu v koupelnách. Všechny byty disponují kapilárním systémem chlazení stropů a větráním s rekuperací tepla, dále pak inteligentním ovládáním domácnosti (dálkově pomocí systému Android a iOS nebo dotykem), které zahrnuje například centrální řízení osvětlení, předokenních žaluzií či termostatu. Podlahové vytápění včetně designových koupelnových otopných těles, bezfalcové interiérové dveře nebo hliníková okna s izolačním trojsklem. Jedno až dvě parkovací stání v podzemních garážích a sklep jsou zahrnuty v ceně každého bytu.

Royal Triangle se nachází ve vyhledávané rezidenční čtvrti s perfektním spojením MHD do centra města a kompletní občanskou vybaveností, včetně školek, škol (i mezinárodních) a zdravotnických zařízení. Lokalitu ocení zejména milovníci večerních či víkendových procházek, kteří mohou nasát atmosféru Pražského hradu, Jeleního příkopu či blízkých parků.

Kolaudace proběhne do konce roku 2015.

Interiér 58,84 m2, terasa 15,02 m2, zahrada 22,03 m2 + 1 parkovací stání a sklep 9,03 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    18928
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    58 m²
  • Terasa
    15 m²
  • Celková plocha
    73 m²
  • Zahrada
    22 m²
  • Parkování
    1 parkovací stání pod budovou
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.