Byt, 6+kk

Výjimečný, nadstandardně vybavený byt se zahradou a parkováním v architektonicky ojedinělém moderním viladomě o 6 bytových jednotkách z dílny renomovaného architektonického ateliéru de.fakto v nejprestižnější části Prahy 6 - Bubenči.

Logicky řešený byt o dispozici 6+kk vyniká především celoprosklenými stěnami, použitím špičkových materiálů a nejnovějších technologií včetně systému IQ house. Pohodlí interiéru zajišťuje podlahové vytápění v celém bytě (podlahy Bolon), klimatizace, rekuperace vzduchu, krb, elektricky ovládané zastínění, ozvučení Martin Logan, osvětlení DELTA LIGHT včetně stmívání a nočního osvětlení chodeb, aj.

Interiér bytu byl navržen tak, aby splňoval požadavky vícečlenné rodiny. Zahrnuje vstupní halu s toaletou, kuchyni s jídelním koutem, která plynule navazuje na obývací pokoj, dále 4 ložnice, pracovnu, 2 koupelny (jedna s vířivou vanou) a technickou místnost.

Všechny pokoje jsou zařízeny na míru zhotoveným nábytkem včetně množství vestavěných úložných prostor. Kuchyně je kompletně vybavena spotřebiči Gaggenau, skříněmi Leicht, stolem a židlemi Bonaldo, koupelny Villeroy&Boch, pračka a sušička taktéž Gaggenau. Další vybavení zahrnuje pohovku Rolf Benz, 2x televizi Samsung, kingsize postel Ruff Betten 200x220 cm. Byt je nabízen včetně kompletního zařízení.

Viladům se nachází ve vilové zástavbě, několik minut chůze od Vítězného náměstí, kde je i kompletní napojení na MHD (metro A, tramvaje, autobusy). V okolí se nachází řada restaurací, kaváren a obchodů, ale i vstup do klidové zony největšího pražského parku Stromovka.

K bytu náleží 2 velká parkovací stání v suterénu budovy a sklep.

Interiér 275 m2, zahrada 600 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    19149
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    275 m²
  • Zahrada
    600 m²
  • Parkování
    2 velká parkovaci mista
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.