Byt, 4+1

Špičkově vybavený byt po nákladné rekonstrukci, s balkonem, prostornou terasou poskytující výhledy do dalekého okolí a se 2 parkovacími místy v podzemní garáži se nachází v 6. nadzemním podlaží novostavby nacházející se na okraji Hostivařského lesoparku, pár minut chůze od obchodů a kina v OC Park Hostivař.

Do bytu se vchází přes předsíň, z níž je přístup do všech dalších částí bytu. Po levé straně vedou dveře do prostorné, východně orientované ložnice s vlastní koupelnou (vana, toaleta), po pravé straně pak ke 2 dalším, západně orientovaným ložnicím se společnou šatnou a koupelnou (sprchový kout, toaleta). Dominantou bytu je pak otevřený, jižně orientovaný obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a francouzskými okny, který volně navazuje na halu. Ze všech místností lze vejít na velkou terasu/balkon.
Interiér vznikl dle návrhu architektonické kanceláře Studio pha, pod vedením dua Šesták-Deyl. Byt je vybaven ve vysokém standardu velkoformátovou kamennou dlažbou, olejovanými ořechovými parketami a obklady v dýze Wenge. Dřevěná okna jsou opatřena venkovními roletami, terasa i balkon jsou zastíněny markýzami, vše s centrálním časovým ovládáním. Moderní kuchyň je plně zařízena spotřebiči Whirlpool, koupelny disponují vyhřívanými podlahami, obytné místnosti zapuštěným podlahovým topením. Dostatek vestavěných úložných prostor, zabezpečovací zařízení, interkom, bezpečnostní oplechované vstupní dveře.
V kupní ceně je zahrnuto 1 uzavíratelné stání a 1 otevřené stání v podzemní garáži, 2 sklepy. Možnost zakoupit byt včetně atypického, na míru vyrobeného nábytku.

Klidná lokalita v sousedství rozsáhlých zelených ploch, s kompletní občanskou vybaveností a dobrým dopravním spojením do centra. Zastávka autobusu MHD s linkou na metro Skalka se nachází 2 minuty chůze od domu.

Interiér 163 m2, terasa 144 m2, balkon 6 m2, sklepy 6 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    20699
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    5 600 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    163 m²
  • Terasa
    150 m²
  • Celková plocha
    313 m²
  • Parkování
    2 parkovací stání v podzemní garáži
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.