Byt, 3+kk

Velkorysý designový penthouse s balkonem, terasou a unikatní střešní zahradou s výhledem na Vltavu a přilehlý park, situovaný v 7. a 8. patře moderního rezidenčního komplexu River Diamond s 24h recepcí, ostrahou a podzemním parkováním. Lokalita na rozhraní Prahy 1 a Prahy 8, v jedné z nejdynamičtěji se rozvíjejících částí města, v pěším dosahu centra a jen pár minut chůze ke stanici metra Křižíkova.

Nižší, vstupní úroveň bytu je tvořena obývacím pokojem s kuchyní a velkou jídelnou se vstupem na balkon, technickou místností s pračkou, hlavní ložnicí s privátní šatnou, en-suite koupelnou a terasou. Na patře se nachází také druhá koupelna se sprchou a toaletou. Vyšší podlaží přístupné po skleněném schodišti se skládá z pracovny / pokoje pro hosty a samostatné toalety, nachází se zde rovněž velká střešní terasa s udržovanou zahradou a venkovní sprchou, možnost instalovat vířivku s výhledem na město.

K vybavení bytu patří smart home systém s možností ovládání přes iPad, audio systém Marantz/Sonos se skrytými reproduktory v podhledech, velkoformátové obklady a dlažba Techlam, dřevěná francouzská okna s izolačními dvojskly, venkovní žaluzie Z90 se slunečními, teplotními a větrnými čidly ovládanými systémem Somfy, posuvné skleněné interiérové dveře, plně zařízená kuchyňská linka s novými spotřebiči Siemens (kávovar, parní/mikrovlnná trouba, myčka, indukční varná deska, lednice a samostatný mrazák, pračka, sušička), klimatizace LG nové generace, videotelefon Bpt, SDK podhledy, zděné příčky, sádrové omítky. Kupní cena zahrnuje veškerý nábytek vyobrazený na fotografiích, 2 garážová parkovací stání a zděný sklep.

Hned za domem se lze napojit na cyklostezku, 5 minut chůze od domu je k dispozici golfové hřiště a fitness centrum. Veškerá občanská vybavenost včetně nespočtu populárních restaurací a kaváren v místě, výborná pěší i dopravní dostupnost do centra.

Interiér 139,9 m2, balkon 8,5 m2, terasy 73,7 + 17,1 m2, sklep 5,1 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24568
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    140 m²
  • Terasa
    99 m²
  • Celková plocha
    239 m²
  • Parkování
    2 garážová parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.