Byt, 1+kk

Mezonetový ateliér v 6. a 7. nadzemním podlaží s okny na východ je součástí kompletně zrekonstruovaného secesního domu s výtahem v oblíbené rezidenční čtvrti s veškerými službami, v klidné ulici nedaleko sadů a parků a se skvělou dostupností MHD.

Jednotku tvoří ve spodním podlaží hlavní místnost s obývacím pokojem a kuchyňským koutem a dále koupelna. V horním podlaží je pak ložnice, orientovaná stejně jako spodní podlaží na východ do krásně upraveného vnitrobloku se zelení a evangelickým kostelem. Okny je vidět na věž Vinohradské vodárny.

Dům i byty jsou zrekonstruovány podle návrhu architektonické kanceláře DOMYJINAK, který zejména ve společných prostorách respektoval původní vzhled domu. V celé jednotce kromě koupelny jsou na podlahách bez prahů naolejované parkety. Moderní koupelna obsahuje sprchový kout, toaletu, umyvadlo a otopný žebřík. Kuchyň je plně vybavena. Vytápění plynovým kotlem. Ateliér je vybaven hlásičem kouře. Součástí společných prostor je uzamykatelná kočárkárna/kolárna a vydlážděný dvůr, na kterém je plánováno posezení.

Jen pár kroků od domu je to na zastávku tramvaje Šumavská s přímými spoji do centra, během pár minut lze dojít i ke stanici metra A Náměstí Míru nebo Jiřího z Poděbrad. V okolí se nachází plno stylových restaurací, bister a kaváren, na Náměstí Jiřího z Poděbrad se pravidelně konají farmářské trhy. V blízkosti je mnoho zeleně, zejména v sadech Bratří Čapků, Bezručových sadech, sadech Svatopluka Čecha, o kousek dál v Riegrových nebo Havlíčkových sadech.

Kolaudováno jako ateliér.

Interiér 70 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27293
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    1 984 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    70 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.