Byt, 3+kk

Světlý podkrovní mezonet s klimatizací se nachází ve 4. a 5. patře bytového domu bez výtahu situovaného v příjemném prostředí na rozhraní oblíbených čtvrtí Braník a Podolí, v místě s bohatou občanskou vybaveností a snadným spojením do centra.

Dispozici vstupního podlaží tvoří prostorný obývací pokoj, kuchyně, ložnice, koupelna (s vanou, sprchovým koutem a 2 umyvadly), samostatná toaleta a předsíň. Po schodišti z obývacího pokoje je přístupný otevřený prostor na galerii, využívaný jako 2. ložnice. Možnost vybudování terasy o rozměrech 3x8 m.

Vybavení zahrnuje zabudované chlazení, dřevěná okna Velux s roletami, plovoucí laminátové podlahy, vyhřívanou dlažbu (v koupelně a na toaletě), kuchyňskou linku s vestavnými spotřebiči a kvalitní sanitární vybavení. V ceně je zahrnut také vestavěný nábytek z masivu. Teplo zajišťuje centrální kotelna v domě. Dům prošel rekonstrukcí střechy, v plánu je zateplení a rekonstrukce společných prostor. Výtah zde není. Byt je v družstevním vlastnictví.

Dům stojí na upravené hlavní třídě s travnatým pásem a se stromy. V bezprostřední blízkosti je základní škola, potraviny a kavárna. Jen pár kroků je vzdálena autobusová zastávka, spoje jezdí 2 minuty k tramvajové zastávce Dvorce, 4 minuty ke stanici metra Budějovická a 9 minut ke Smíchovskému nádraží. V okolí je mnoho možností sportovního a společenského vyžití i nákupů, v pěším dosahu je poliklinika s lékárnou. Procházkou lze dojít do některého z okolních parků či přírodních památek, blízko je také oblíbená cyklostezka podél Vltavy, tenisové kurty, sportovní areál Žluté lázně a plavecký bazén Podolí. Cesty autem usnadňuje nedaleké napojení na Jižní spojku.

Interiér 80 m2, sklep 6,65 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30851
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    4 010 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    80 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.