Přehled jednotek

Vitrage House

Představení:
Rekonstrukce funkcionalistického činžovního domu, který nabízí 19 bytových jednotek včetně exkluzivního penthousu s panoramatickým výhledem, 11 garážových stání a sklepů. To vše přímo v centru Prahy v tiché ulici mezi stanicemi metra Můstek a Karlovo náměstí. Kvalitní a citlivá renovace budovy s důrazem na detail a zachování původních prvků, nadstandardní materiály a zajištění služby recepce.

Byty:
Projekt zahrnuje byty o výměrách 39 až 203 m2, s dispozicemi 1+kk a 2+kk v 1. až 4.NP a 2+kk a 3+kk v 5. až 7.NP., včetně dvou jednotek s terasami v předposledním patře a atraktivního penthousu rozkládajícího se na celém nejvyšším podlaží.
Část bytů je nabízena ve stavu white walls / shell & core, tj. před dokončením finálních povrchů, jako jsou podlahy, obklady či koupelny, s možností dokončení dodavatelem stavby. Zbývající jednotky jsou kompletně zrenovované do vysokého standardu, který zahrnuje italský mramor, dubové podlahy nebo špičkové sanitární vybavení.

Lokalita:
Dům se nachází nedaleko Novoměstské radnice, 3 minuty chůze od stanice metra a zastávek tramvají na Karlově náměstí a 7 minut od metra Můstek na Václavském náměstí. Lokalita nabízí kompletní občanskou vybavenost a dostatek kulturního, společenského i sportovního vyžití.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22212
  • Adresa
    Příčná, Praha 1, Nové Město
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.