Kancelářské prostory

Kancelářské prostory 85 m2 v 1. nadzemním podlaží kompletně zrekonstruované klasicistní rezidence, situované pouhé 3 minuty chůze od náměstí Míru a Havlíčkových sadů.

Interiér je tvořen 2 velkými a 1 menší kanceláří, dámskou a pánskou toaletou, úklidovou místností, šatnou a skladem. K vybavení patří dřevěné plovoucí podlahy vytápěné vodním systémem Rehau a nová špaletová okna s bezpečnostními skly. Výhled na náměstí s fontánou i do zahrady ve vnitrobloku.

Velice klidná ulice se stromořadím v žádané lokalitě Prahy 2 nabízí výbornou dopravní dostupnost díky blízkým zastávkám tramvají a stanici metra Náměstí Míru, stejně jako kompletní služby na dosah ruky.

Možnost odečtu DPH 21%.
Interiér 85 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    23344
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Plocha k dispozici
    85 m²
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.