Pozemek

Pozemek 1002 m2 v klidné, nově opravené ulici v rezidenční části Průhonic, jen pár desítek metrů od rozlehlého Průhonického parku se Zámkem Průhonice a Podzámeckým rybníkem, 20 minut jízdy autem od centra Prahy.

Severozápadně orientovaný pozemek je situován mezi samostatně stojícími rodinnými domy s oplocenými zahradami se vzrostlou zelení. Na hranici pozemku jsou inženýrské sítě (kanalizace, plyn, elektřina). V blízkosti se nachází zastávka autobusu a restaurace. Průhonice disponují plnou občanskou vybaveností včetně mateřské a základní školy, knihovny, divadla a plaveckého bazénu v hotelu Floret. Nákupní centra a aquapark Aquapalace Praha vzdáleny 5 minut jízdy autem.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    18771
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    1 002 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.