Pozemek

Pozemek o výměře 21 636 m2 s projektem nadčasové vily a s neopakovatelným výhledem na okolní zalesněnou krajinu Bílých Karpat se nachází v překrásné přírodní lokalitě CHKO Hostýnské vrchy, v obci Podkopná Lhota. Dostupnost 30 minut do Zlína, Vsetína a Bystřice pod Hostýnem, 1h 15 minut do Olomouce a do Brna.


Lehce svažitý zatravněný pozemek je vhodný pro výstavbu rodinného domu, který se bude těšit naprostému tichu a soukromí. Stavba je již schválena v územním plánu obce a má platné stavební povolení. Projekt vyobrazený na vizualizacích byl vytvořen architektem Luďkem Rýznerem z renomovaného studia OK Plan Architects a je zahrnut v kupní ceně pozemku - počítá se stavbou jednopodlažního, do terénu částečně zapuštěného domu a s vybudováním vsakovacího systému a odpadní jímky. Na pozemku se nachází nový elektrický rozvaděč a vrtaná studna s čerpadlem.

Základní občanská vybavenost včetně školek, škol, obchodů a sportovišť je dostupná během 10 minut jízdy v nedalekých Slušovicích, případně v 15 minut vzdáleném Fryštáku. Ve Slušovicích se navíc nachází také dostihové závodiště a golfové hřiště Derby Golf. Lokalita je ideální pro dlouhé pěší i cyklistické výlety, v zimních měsících lze využít blízkých skiareálů Trnava Luhy a Troják.

Pozemek 21 636 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24351
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    21 636 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.