Pozemek

Rohový jihovýchodně orientovaný rovinatý pozemek je součástí původní zástavby v rezidenční čtvrti na prestižní adrese. Místo poskytuje výhody klidného bydlení stranou městského ruchu, avšak v jeho snadném a rychlém dosahu.

Pozemek s veškerými sítěmi je ideální na stavbu rodinného domu. Nachází se v klidné ulici v původní zástavbě rodinných domů s upravenými zahradami se vzrostlými stromy.

Místo je obklopeno přírodním parkem Šárka-Lysolaje, protkaným turistickými i cyklistickými stezkami. Nedaleko pozemku je supermarket, pošta i několik restaurací. Pár kroků je to k International School of Prague i české mateřské a základní škole, Zastávka autobusu MHD je vzdálena 50 metrů, spoje jezdí k nádraží Podbaba s tramvajovým a rychlým vlakovým spojením do centra a dále ke stanici metra A Dejvická. Místo má také výhodnou polohu pro cesty na letiště, snadný je nájezd na dálnici D7, D6, D5 i na Městský okruh.

Pozemek 727 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27104
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Celková plocha
    727 m²
  • Typ pozemku
    Bydlení
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.