Rodinný dům

Prodej kompletně zrekonstruované venkovské usedlosti dle projektu renomovaného architekta Jiřího Javůrka, kterou tvoří soubor tří budov, pečlivě udržované nádvoří a zahrada se vzrostlými stromy a okrasnými křovinami. Objekt se nachází v obci Čtyřkoly, v malebném údolí na pravém břehu řeky Sázavy, přibližně 20 minut jízdy autem od pražského Chodova.

Hlavní obytná budova o dispozici 4+kk nabízí v přízemí impozantní obývací pokoj loftového charakteru s kuchyní, oboustranným krbem a francouzskými okny vedoucími na terasu a do zahrady. V patře je umístěna klimatizovaná hlavní ložnice, 2 dětské ložnice, hlavní koupelna s volně stojící vanou, sprchou a krásným výhledem, druhá koupelna a šatna. Budova byla postavena na místě původní stodoly v roce 2004, v moderním stylu citlivě kombinujícím dřevo, sklo a surový beton. Na podlahách je položena masivní dřevěná mozaika, kuchyně je plně vybavena spotřebiči De Dietrich a v obývacím pokoji jsou připraveny rozvody pro audio systém. Další vybavení tvoří zařizovací předměty a spotřebiče Liebherr, Villeroy&Boch nebo Grohe, nechybí ani alarm.
Druhá, původní budova byla kompletně zrekonstruována na konci 90. let a její interiér pak v letech 2005-2006. Tato část je určena k částečné revitalizaci a případné změně dispozice, kterou aktuálně tvoří další obývací pokoj s kuchyní a několik dalších ložnic. Dům je podsklepen, má opravenou střechu, centrální plynové vytápění, kompletní rozvody vody, plynu, kanalizace, vzduchotechniky a elektroinstalace.
Obě obytné budovy propojuje wellness centrum s bazénem s keramickým obkladem a inteligentní vzduchotechnikou, finskou saunou, sociálním zařízením a prosklenou pracovnou v patře. Moderní a přesto hřejivý interiér dotváří podhledy ze surového betonu, bodové osvětlení a velká okna s průhledy do zahrady.
Parkování je k dispozici v garáži pro 2 vozy a další místa se nachází pod přístřeškem na pozemku. Zahrada je profesionálně udržovaná, s mnoha vzrostlými ovocnými i okrasnými dřevinami. 2 vlastní studny - jedna z nich napojená na automatický zavlažovací systém rozvedený po celé zahradě, dále biologická čistička odpadních vod a sklad/dílna. 3 individuální plynové kotle Vaillant zajišťují vytápění pro každou budovu zvlášť.

Usedlost se nachází v klidném místě Čtyřkol, má výhled na řeku a na okolní zalesněné kopce a poskytuje naprosté soukromí. Obec si zachovala převážně výletní a rekreační charakter, kompletní občanská vybavenost je k dispozici v okolních městech - Čerčany 1,5 km, Pyšely 3 km, Benešov 11 km, Říčany 14 km, Vlašim a Český Brod 23 km, Praha 25 km. V obci je vlaková stanice se spojením 48 minut na Hlavní nádraží v Praze.

Obytná plocha 599 m2, zastavěná plocha 587 m2, zahrada 2 946 m2, pozemek 3 533 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22807
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    599 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    587 m²
  • Zahrada
    2 946 m²
  • Pozemek
    3 533 m²
  • Parkování
    2 garážová + 2 krytá venkovní stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.