Rodinný dům, 5+kk

Novostavba moderní, kvalitně vybavené vily v nadčasovém funkcionalistickém stylu, s designovým interiérem a se špičkovým venkovním bazénem se nachází na okraji vilové čtvrti v obci Zdiměřice. Lokalita nabízí především klid, soukromí a docházkovou vzdálenost do krásného Průhonického parku, stejně jako výbornou dopravní obslužnost díky snadnému napojení na Pražský okruh, Jižní spojku a dálnice D1 a D4.

Srdcem domu je velkorysý, v přízemí umístěný otevřený koncept obývacího pokoje, kuchyně a jídelny, s designovým krbem a vstupem do zahrady. Ve stejném podlaží se nachází také předsíň, šatna, samostatná toaleta a komora. Patro domu je tvořeno privátní zónou sestávající z hlavní ložnice s en-suite koupelnou, dalších 2 ložnic, pracovny, sdílené koupelny a technické místnosti, přičemž dva z pokojů sdílejí jižně orientovaný balkon. K dispozici je garáž pro 2 vozy, další 2 parkovací stání na pozemku.
Architektonické pojetí vily podtrhuje prosklená jižní fasáda, díky níž je interiér vzdušný a vždy se těší dostatku světla. K nadstandardnímu vybavení patří klimatizace Mitsubisthi v horním patře, velkoformátová leštěná italská dlažba, bezrámová hliníková okna a dveře, bezpečnostní trojskla, špičková kuchyně s pracovní deskou Technistone a spotřebiči Siemens, koupelnová sanita Catalano, centrálně ovládané venkovní žaluzie, podlahové vytápění Rehau s možností ovládání přes mobilní aplikaci, vestavěné skříně Woodface aj. Dům včetně garáže je zabezpečen alarmem Jablotron s napojením na PCO a bezklíčovým vstupem na biometrický zámek, okolí domu je zajištěno integrovaným kamerovým systémem.
Na zahradě se nachází vysoce kvalitní bazén 6x3 m od firmy Prestigepools, s moderním zastřešením, osvětlením, protiproudem, tepelným čerpadlem pro ohřev a automatizovanou čistící jednotkou pro údržbu slané vody. Zahrada se vzrostlými stromy je opatřena automatickým zavlažovacím systémem.

Ve Zdiměřicích se nachází škola, dětská hřiště, golfové odpaliště, tenisové kurty, beach volejbalové hřiště a další sportoviště. Další občanská vybavenost je dostupná v rámci několika minut jízdy v sousedních Průhonicích nebo nedalekých Kunraticích. Prestižní škola Sunny Canadian International School je k dispozici do 5 minut jízdy, dostupnost do centra Prahy 25 minut.

Užitná plocha 288 m2, z toho garáž 64 m2; zastavěná plocha 200 m2, zahrada 655 m2, pozemek 855 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24536
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    288 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    200 m²
  • Zahrada
    655 m²
  • Pozemek
    855 m²
  • Parkování
    Garáž pro 2 vozy a další 2 parkovací stání na pozemku
  • Sklep
    -
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.