Rodinný dům, 5+kk

Novostavba dvoupodlažního rodinného domu se zahradou v tiché ulici vsi na východním okraji Prahy nabízí příjemné bydlení kombinující výhody venkovského i městského bydlení. Ulice je součástí nové obytné čtvrti, která plynule navázala na původní zástavbu.

Přízemí nabízí jihozápadní obývací pokoj otevřený směrem do zahrady. V místnosti je příprava na částečně oddělený kuchyňský kout. V této úrovni se dále nachází pokoj pro hosty, koupelna, předsíň, schodišťová hala a technická místnost, která navazuje na garáž a má přímý vstup na zahradu. Podkroví tvoří master ložnice se šatnou průchozí do prostorné koupelny. Šatnu lze díky dostatku denního světla využívat též jako pracovnu. Dále jsou zde 2 ložnice a samostatná toaleta.

Podlahy v přízemí jsou dřevěné, v patře laminátové. V koupelně je dlažba, stejně jako v předsíni, kde ji zdobí ornament. Okna jsou plastová s dvojskly. Dveře a schodiště jsou z masivu. Obývací pokoj zdobí krb, zaujmou zde nástěnné štukové lišty a stropní rozeta. V koupelně v patře je masážní vana a příprava na sprchový kout, jiné sanitární vybavení zde zatím není. Vytápění a ohřev vody plynovým kotlem BAXI. Ložnice v patře mají střešní okna a dostatečnou výšku i pod zkoseným stropem. Na čtvercové rovinaté zahradě je udržovaný trávník.

Obec má díky blízké dálnici D8 vhodnou polohu pro dojíždění do Prahy, ke stanici metra C Letňany je to autem 12 minut. Přímo v místě funguje mateřská i základní škola. V docházkové vzdálenosti je zastávka autobusu. V blízkosti vede cyklostezka, v místě je několik restaurací, stejně jako v blízké pražské městské části Březiněves, kde je i koupaliště. K vycházkám láká nedaleký Bořanovický háj nebo háj Beckov s vyhlídkou.

Interiér 245 m2, zastavěná plocha 171 m2, pozemek 709 m2, zahrada 538 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26499
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    245 m²
  • Garáž
    Ano
  • Zastavěná plocha
    171 m²
  • Zahrada
    538 m²
  • Pozemek
    709 m²
  • Parkování
    Garáž
  • Sklep
    -
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.