Rodinný dům

Prvorepubliková bytová vila, kompletně zrekonstruovaná podle návrhu architektů ze studia DONLIĆ, obsahuje 5 jednotek. K domu patří udržovaná zahrada a 5 parkovacích míst na zpevněném povrchu. Prestižní adresa v diplomatické čtvrti kousek od Stromovky je snadno dostupná z centra i z letiště.

Ve sníženém přízemí je umístěn byt 4+kk (135 m2) se 40metrovou jihovýchodní terasou. V 1. a 2. nadzemním podlaží se nachází největší, mezonetový byt 4+kk (180 m2) s 60metrů velkou terasou, balkónem a krbem. 2. podlaží dále tvoří 100metrový byt 4+kk s balkónem na jihovýchod, 3. podlaží 150metrový byt 4+kk s krásným výhledem. Všechny tyto jednotky mají 2 koupelny a šatnu nebo komoru. V podkroví byla vytvořena půdní vestavba s velkorysým obývacím pokojem a přípravou na kuchyňskou linku, ložnicí s působivým výhledem, dále koupelnou a komorou. Podkrovní byt je prázdný a připraven k dokončení podle představ majitele, ostatní jednotky jsou obsazeny bezproblémovými dlouhodobými nájemníky.

Okna jsou dřevěná špaletová, v podkroví pak ateliérová okna české řemeslné značky Solara. Podkrovní byt má klimatizaci a podlahové vytápění. V obytných místnostech jsou parkety (v podkrovním bytě masivní dřevo). Vytápění plynové. V domě jsou bezpečnostní dveře, zabezpečovací zařízení, kamerový systém a satelitní příjem. Na zahradě je zpevněná plocha pro parkování, udržovaný trávník a vzrostlé stromy.

Lokalita s tradiční vilovou zástavbou s velkými zahradami nabízí bydlení stranou od městského ruchu a zároveň v rychlém dosahu centra i všech služeb . V docházkové vzdálenosti jsou 2 stanice metra linky A (Hradčanská a Dejvická) i zastávky tramvají i autobusů. V okolí funguje mnoho kvalitních restaurací, kaváren nebo obchůdků s delikatesami ze všech koutů světa i několik mateřských a základní škol. Pár kroků od domu začíná rozlehlá Královská obora Stromovka.

Čistá podlahová plocha 773,12 m2, terasy 100 m2, balkony 12 m2, zastavěná plocha 268 m2, zahrada 741 m2, pozemek 1009 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    29273
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha
    885 m²
  • Terasa
    100 m²
  • Balkón
    12 m²
  • Užitná plocha
    997 m²
  • Zastavěná plocha
    268 m²
  • Pozemek
    1 009 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.