Havlíčkova Plaza

Prémiové kanceláře a obchodní prostory k pronájmu v kompletně zrekonstruované historické budově Havlíčkova Plaza v blízkosti náměstí Republiky, naproti Masarykovu nádraží.

Multifunkční budova Havlíčkova Plaza nabízí prvotřídní kancelářské a obchodní prostory v lukrativní lokalitě pražského centra, jen pár kroků od náměstí Republiky. Objekt vznikl propojením citlivě zrenovovaného historického domu s moderní přístavbou a disponuje reprezentativní recepcí, dvěma výtahy, nonstop ostrahou a podzemními parkovacími místy. To vše v centru pražského obchodního života, na dosah širokého spektra služeb, včetně několika obchodních domů, prvotřídních hotelů, stanice metra i dvou vlakových nádraží.

Lokalita:
Havlíčkova Plaza stojí v samém centru pražského obchodního dění, v blízkosti náměstí Republiky, obchodních domů, bank a řady luxusních hotelů. Bezprostřední okolí budovy poskytuje široké spektrum služeb, včetně rozmanitého množství kaváren, restaurací a konferenčních prostor. Významným benefitem je též vynikající dopravní dostupnost MHD, vlakem i autem. Budova se nachází v blízkosti stanice metra Náměstí Republiky (trasa B), zastávky tramvají i autobusů, dvou vlakových nádraží a nabízí i snadné napojení na magistrálu. Oblast aktuálně prochází dynamickou proměnou v moderní, architektonicky inovativní centrum pražského byznysu, a představuje tak do budoucna perspektivní lokalitu ve všech směrech.

Vybavení a služby:
Vstupní prostor s reprezentativní recepcí
Nepřetržitá bezpečnostní služba
Přístup na magnetické karty
CCTV
2 výtahy
Otevíratelná okna
Mechanická ventilace / výměna vzduchu
Snížené podhledy se zabudovaným osvětlením
Zdvojené podlahy
Optimalizace systému vytápění, chlazení a vzduchotechniky budovy
Podzemní parkovací stání

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2
  • Půdorys 3

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    14880
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    135 Kč za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    2 297 m²
  • Parkování
    200 EUR
  • PENB
    B
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.