Kancelářské prostory

Moderní osmipatrová kancelářská budova z dílny světoznámého architekta Ricarda Bofilla umístěná v oblíbené lokalitě Prahy 8 – Karlín. Díky vybavení špičkovými technologiemi reflektují administrativní prostory nejmodernější trendy ve stylu práce, komunikace mezi lidmi i využívání souvisejících služeb. Součástí projektu je víceúčelová hala, kde se konají špičkové kulturní a společenské akce

Lokalita:
Nový administrativně společenský komplex je strategicky umístěn v unikátní lokalitě Karlína, leží přímo u metra Křižíkova (trasa B) v docházkové vzdálenosti do centra města. V lokalitě skýtající veškeré zázemí, dostatek služeb i vyžití pro volný čas. Komplex je napojen na vnitřní pražský okruh a další klíčové komunikace centrální Prahy.

Vybavení a služby:
Recepce
Přístup do budovy 24/7 pomocí elektronického vstupního systému
Bezpečnostní ostraha budovy 24/7
Zdvojené podlahy
Klimatizace
Centrální vzduchotechnika
4 vysokorychlostní výtahy
Sprinklery
Detektor kouře
Otevíratelná okna
CCTV

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    15066
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    125 Kč za m² / měsíčně
  • Celková velikost budovy
    10 025 m²
  • Parkování
    3 300 Kč
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další administrativní budovy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.