Byt, 5+kk

Velkorysý klimatizovaný nadstandardní byt se 2 terasami (celkem 75 m2) a výhledy do zeleně situovaný v 7. patře moderního bytového komplexu na pomezí Vinohrad a Vršovic. Klidná lokalita v těsné blízkosti Havlíčkových sadů a Botiče, s dětským hřištěm a tenisovým kurtem v areálu komplexu.

Interiér tvoří otevřený prostor (77 m2), který zahrnuje obývací pokoj, plně vybavenou kuchyň, jídelnu, vnitřní patio bez střechy a přístupy na terasu s výhledem do parku a na vinice. Byt má tři samostatné ložnice, pracovnu, čtyři vybavené šatny, dvě en-suite koupelny (vana, sprchový kout, toaleta), plně vybavenou samostatnou koupelnu a halu. Ve vstupním prostoru do bytu se nachází přímý přístup z výtahu, vybavená šatna, vestavěné skříně, toaleta pro hosty a prádelna.

Spíž, parkety a bambusové podlahy, francouzská okna, žaluzie, bezpečnostní dveře, centrální vypínač, TV, internet, satelitní TV připojení, alarm, domácí vrátný, sklep, úložná komora přístupná z terasy. Možnost pronajmout bez nábytku nebo částečně zařízené. Uzavíratelná garáž pro dva vozy v ceně. V komplexu se nachází ostraha, kamerový systém, fitness centrum, bazén, sauna, supermarket a kvalitní restaurace. Poplatky za společné služby, spotřebu energií, ostrahu a parking cca 15 000 Kč měsíčně. Interiér 336 m2, terasy 75 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    20097
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Podlahová plocha *
    336 m²
  • Terasa
    75 m²
  • Celková plocha
    411 m²
  • Parkování
    Garáž pro dva vozy.
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další byty v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.