Kancelářské prostory

Lokalita
Nový administrativní projekt se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 8 – Karlín. Výbornou dostupnost zajišťují nedaleké tramvajové zastávky, ale i stanice metra Florenc a Křižíkova (trasa B). Budova je velmi dobře dosažitelná automobilem ze Severojižní Magistrály, která umožňuje snadný přístup na dálnice D1 a D8. Cesta automobilem na mezinárodní letiště Ruzyně trvá necelých 30 minut. Hlavní výhodou této lokality je dobře zavedená infrastruktura – pošty, obchody, restaurace, fitness, hotely atd. v blízkosti projektu.

Popis
Kancelářské prostory kategorie A v osmipatrové novostavbě, typické patro o velikosti 1.260 m2 lze flexibilně členit. Budova umožnuje vysoce efektivní využití ploch a zároveň zabezpečuje vysoký uživatelský komfort pro nájemce. Koncept budovy byl zcela podvolen budoucím požadavkům na maximální variabilitu prostor, díky čemuž nikterak neomezuje svého nájemce při volbě vnitřního uspořádání kanceláří.

Vybavení a služby
Flexibilní dispoziční uspořádání s dělitelností jednotek od cca 150 m2, efektivní kancelářský modul 1,3m, 3m světlá výška, 2 samostatné vstupy s reprezentativní recepcí, snížené podhledy se zabudovaným osvětlením, zdvojené podlahy, kvalitní zátěžové koberce, klimatizace (4trubkový fan coil systém), otevíratelná okna, externí žaluzie, terasy, 3 moderní výtahy, ostraha 24/7, vstup na magnetické karty, profesionální správa budovy přímo v objektu, připojení na optický kabel, samostatné kuchyňky v každé jednotce, parkovací stání v podzemních garážích.

Výše nájemného 14,75 EUR/m2/měsíc. Parkování za 100 EUR/ parkovací místo/měsíc. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    14917
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Poplatky za služby
    101 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    5 469 m²
  • Minimální plocha
    150 m²
  • Parkování
    100 EUR / ps / měsíc
  • PENB
    G
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.