4. patro, Na Poříčí

Kancelářské prostory prestižní administrativní budovy na náměstí Republiky. Lokalita těží ze své centrální polohy s přímým napojením na všechny důležité uzly lokální a dálkové dopravy.

Popis:
Reprezentativní moderní recepce s profesionálním personálem. Přístup do budovy je zajištěn 24 hodin denně. K dispozici nájemcům je také správa budovy přítomná v objektu a permanentní ostraha. Koncept tohoto projektu vychází z požadavků významných institucionálních klientů kladoucích důraz nejen na nejmodernější technologie, ale také flexibilitu řešení prostoru a úsporu nákladů.

Vybavení a služby:
Vybavení zahrnuje plně vybudovaný prostor (bez nábytku) v dispozici dle přání nájemce včetně sofistikovaného systému klimatizace, otevíratelných oken, kvalitních koberců, kuchyňky, venkovních rolet s individuálním ovládáním, moderní telekomunikační a datové infrastruktury a moderního systému kontroly přístupu. Kancelářská část budovy je bezpečnostně zcela oddělena od maloobchodní části, kde však při současném zachování kontrolovaného propojení obou celků je nájemcům umožněno komfortně využívat všech benefitů nákupního centra včetně restaurací, kaváren a barů, obchodů, čistírny oděvů, kadeřníka, bank a dalších služeb bez nutnosti opouštět budovu. Pohodlný vjezd do podzemní garáže z ulice Revoluční a Na Poříčí.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    20785
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Poplatky za služby
    113 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    1 013 m²
  • Parkování
    230 EUR / ps / měsíc
  • PENB
    C
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.