Kanceláře, 3. patro

Nadčasové kancelářské prostory k pronájmu ve 3. patře administrativní budovy Patria West Offices (budova City West B1), která se nachází v příjemné lokalitě západní části Prahy. Součástí budovy je reprezentativní recepce, skladové prostory a místnosti pro jízdní kola a sprchy. V rámci celé budovy jsou k dispozici i sdílené kanceláře West Flexi Offices, které nabízí coworking, denní kanceláře, zařízené zasedací místnosti, focus rooms pro kratší jednání či telefonní hovory, lounge a relaxační zóny.

Pro nájemce je zde možnost využití fitness centra nebo venkovní posilovny. V podzemní garáži se nachází 426 parkovacích stání. Park, který obklopuje komplex administrativních budov, vytvořil zahradní ateliér Jena. Hlavní osu zeleného území tvoří potok, podél jehož proudu se postupně proměňuje vegetace. Platanová alej lemuje promenádu napříč celým komplexem a dominantní kovové konstrukce, po kterých se pnou vzrostlé vistárie, jsou dalším výrazným prvkem zahrady.

Lokalita:
Výborná dostupnost automobilem i městskou hromadnou dopravou – přímo u stanice metra Stodůlky (trasa B), která zajišťuje rychlou dostupnost do centra města (cca 20 min.). Budova nabízí rovněž vynikající napojení na dálnici D5, Pražský okruh a hlavní silniční tahy spojující komplex s centrem města a s mezinárodním letištěm Václava Havla Praha. Přímo v areálu se nachází množství restaurací, bister, kaváren a venkovní posilovna, kousek je také rozsáhlý Centrální park, v docházkové vzdálenosti pak dvojice nákupních center: Metropole Zličín a Homepark Zličín.

Vybavení a služby:
Centrální recepce s ostrahou 24/7
Jedno patro vyhrazeno pro servisované kanceláře s flexibilní dobou nájmu West Flexi Offices
Klimatizace
Venkovní žaluzie
Záložní zdroje UPS a dieselagregáty
Elektronický přístupový systém
Kamerový systém CCTV
Elektronické detektory kouře
9 výtahů
Strukturovaná kabeláž
Zdvojené podlahy
Otevíratelná okna
426 parkovacích stání v podzemní garáži - parkovací poměr 1:54
Nabíjecí stanice Siemens a E.ON
Lounge a relaxační zóny
Skladové prostory
Zasedací místnosti, focus rooms
Místnost pro jízdní kola a sprchy na každém patře
Restaurace a obchodní prostory v přízemí objektu
Fitness centrum v budově a venkovní posilovna
Rozsáhlý park s odpočinkovými zónami

Více o budově Patria West Offices.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22444
  • Měsíční nájemné
    14.50 € za m² / 367 Kč za m²
  • Poplatky za služby
    140 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    293 m²
  • Parkování
    110 EUR / ps / měsíc
  • PENB
    B
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.