Budova A, kanceláře, 1. patro

Kanceláře k pronájmu v 1. patře administrativního komplexu, který byl dokončen v roce 2018 a skládá se ze dvou navzájem propojených budov. Dominantou komplexu jsou čtyři veřejně přístupné tématické zahrady – sever (zima), jih (léto), východ (jaro) a západ (podzim). Další zajímavostí komplexu je tvar budovy založen na čtyřech elipsách spojených do dvou křídel se středovým atriem. Tento tvar tak reaguje na historii strojírenských továren Karlína. Fasáda představuje „živý organismus" a řadí se rovněž mezi výrazné prvky. Budova byla navržena architektem Davidem Chisholmem z renomovaného architektonického ateliéru CMC Architects ve spolupráci s českým designérem a pedagogem Maximem Velčovským, který navrhl originální umělecká díla pro dvě vstupní haly a recepce.

Lokalita:
Výborná dopravní dostupnost autem i hromadnou dopravou – nedaleko od stanice metra Křižíkova (trasa B) a tramvajových zastávek, v docházkové vzdálenosti do centra města. Autobusové nádraží Florenc a Hlavní nádraží jsou vzdálené cca 20 minut chůze. Komplex je napojen na vnitřní Pražský okruh a další klíčové komunikace centrální Prahy. Lokalita nabízí veškeré zázemí, dostatek služeb i vyžití pro volný čas.

Vybavení a služby:
Centrální recepce a ostraha budovy 24/7
Čistá výška v kancelářích 3 m
Otevíratelná okna, vnitřní žaluzie a venkovní slunolamy
Moderní technologie – chladící trámy pro topení i chlazení
Zdvojené podlahy vybavené podlahovými krabicemi pro elektroinstalace
Restaurace a kavárna, skladové prostory, zázemí pro kola, sprchy, skříňky
Parkování v podzemních garážích i před budovou
Certifikace BREEAM Excellent

Uvedené fotografie jsou pouze ilustrační. Nemusí znázorňovat aktuální stav prostor.

Nájemné a poplatky jsou uvedeny bez DPH. Nájemce neplatí provizi.
 

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22498
  • Měsíční nájemné
    Pronajato
  • Poplatky za služby
    130 Kč za m² / měsíčně
  • Plocha k dispozici
    1 350 m²
  • Parkování
    130 EUR / ps / měsíc
  • PENB
    G
  • Informace o budově
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další kancelářské prostory v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.