Rodinný dům, 6+kk

Moderní rodinná vila s 5 ložnicemi, 3 koupelnami, zateplenou zimní zahradou a výhledem na Pražský hrad, situovaná v obytném komplexu Hanspaulka, jež nabízí osobité vily a dvojdomy inspirované funkcionalistickou architekturou kolonie Baba v nedalekém sousedství. Architektonický výraz odkazuje na tvarosloví a barevnost české moderny 30. let minulého století a holandského de Stijlu. Klidná rezidenční lokalita s rychlou dostupností do centra, na letiště a do mezinárodních škol, s plnou vybaveností v blízkém dosahu, 5 minut jízdy ke stanici metra Dejvická.

Třípodlažní vila nabízí v úrovni zahrady prostorný obývací pokoj s jídelnou, plně vybavenou kuchyní a vstupem na terasu a zahradu, toaletu pro hosty, spíž, prádelnu a technickou komoru. V 1. patře (hlavní vstup do domu) se nachází ložnice s koupelnou (sprchový kout, toaleta) a přístupem do velké zimní zahrady, ložnice pro hosty a vstupní hala. V horním patře jsou další tři ložnice, plně vybavená en-suite koupelna, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a technická místnost.

Dřevěné podlahy, dlažba, podlahové vytápění, vestavěné skříně, žaluzie, plynový kotel, pračka, sušička, myčka, indukční varná deska, alarm, upravená zahrada. Parkování pro dvě auta na pozemku, bezproblémové parkování na ulici. Poplatky se hradí zvlášť. Nezařízené.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26483
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    242 m²
  • Pozemek
    401 m²
  • Parkování
    Parkování na pozemku.
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.