Rodinný dům, 5+kk

Unikátní vila se 130 m2 střešní terasou s vyhlídkou na Prahu z dílny architektonického studia de.fakto. Plně zařízený dům s nadčasovým designem nabízí čisté tvary, maximální důraz na detail, špičkové technologie, "neviditelné" zabudované úložné prostory a prvotřídní kvalitu použitých materiálů a provedení. Vila, pyšnící se oceněním Dům roku 2014, stojí na svažité parcele v prestižní rezidenční čtvrti Malvazinky v Praze 5, obklopené parky a poskytuje naprostý klid a soukromí. Lokalita s velmi rychlou dostupností do centra, pár minut chůze k metru Anděl a nákupnímu centru Nový Smíchov, a také v dosahu Francouzského lycea.

Přízemí domu nabízí komfortní obývací pokoj s jídelnou, plně vybavenou kuchyní a přístupy na terasu a zahradu, dále halu, koupelnu se sprchou a přístup do garáže. Schodišťová hala v horním patře rozděluje dům na zónu rodičů a dětí. Rodičovskou část tvoří hlavní ložnice s terasou, pracovna a plně vybavená koupelna, dětská část má dvě ložnice, plně vybavenou koupelnu a terasu. Obytná střešní terasa, obklopená celoskleněným zábradlím, skýtá nádherný výhled a je vybavena letní kuchyní, sprchou, jídelním stolem a posezením. Krásně upravená, JV orientovaná zahrada s bylinkovým koutem odkazuje díky renovované kamenné kašně a dobové soše také na původního majitele pozemku hraběte Kumperu.

Nízkoenergetická stavba, designové zařízení, luxusní velkoplošné prosklení, podlahy z běleného dubu, stěrky Pandomo, množství důmyslných vestavěných úložných prostor (z velké části součást stěn), sofistikované osvětlení, rekuperace, podlahové vytápění, stmívače, klimatizační jednotky, elektricky ovládané zatmívací závěsy a rolety, pračka, sušička, kvalitní kuchyňské spotřebiče, tepelné čerpadlo, automatická závlaha, TV, alarm. Garáž pro dva vozy s úložnými prostory a parkování na pozemku. Poplatky cca 22500 Kč měsíčně (vč. údržby zahrady, napojení na PCO a internetu).

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    27233
  • Měsíční nájemné
    Není k dispozici
  • Podlahová plocha
    285 m²
  • Terasa
    155 m²
  • Garáž
    Ano
  • Užitná plocha
    440 m²
  • Zastavěná plocha
    150 m²
  • Pozemek
    900 m²
  • Parkování
    Dvojgaráž a parkování na pozemku.
  • Sklep
    -
  • PENB
    A
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další rodinné domy v lokalitě Hlavní město Praha

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.