Prodej a koupě zahraničních nemovitostí

Prostřednictvím realitní sítě Christie’s International Real Estate nabízíme pestrou škálu výjimečných nemovitostí situovaných v žádaných zahraničních lokalitách. Od partnerských realitních kanceláří zajistíme nabídku nemovitostí, které vyhovují vašim požadavkům – od prvotřídních apartmánů v centru světových metropolí přes sezónní rezidence v oblíbených rekreačních oblastech až po vily uprostřed panenské přírody.

V našem katalogu nemovitostí k prodeji v zahraniční naleznete ukázkový výběr z aktuální nabídky partnerských kanceláří. Kompletní nabídku zasíláme na základě preferencí konkrétního klienta: pokud tedy hledáte zahraniční nemovitost ke koupi, neváhejte se na nás obrátit, a to i v případě, že žádná z prezentovaných nabídek v katalogu nevyhovuje vašim představám. V rámci naší pravidelně aktualizované nabídky představujeme výběr zahraničních nemovitostí z portfolia naší partnerské realitní sítě Christie’s International Real Estate. Tato síť sdružuje bezmála 140 realitních kanceláří z celého světa. Všechny se přitom zaměřují na prémiový segment. Při hledání, výběru a prodeji zahraničních nemovitostí tak spolupracujeme výhradně s prověřenými a renomovanými partnery z řad lokálních realitních kanceláří.

Soustředíme se především na oblíbené lokality Řecka, Chorvatska, Švýcarska, Portugalska, Francie nebo USA. Dokážeme však zprostředkovat i koupi nemovitosti ve vzdálených oblastech Argentiny, Thajska a dalších zemí.

Prodej vaší nemovitosti v zahraničí

Vlastníte nemovitost v zahraničí a preferujete komunikaci v češtině? Díky naší spolupráci s realitní sítí Christie’s International Real Estate dokážeme zprostředkovat prodej nemovitostí v bezmála 50 zemích světa. S námi získáte lokální know-how s mezinárodním marketingovým přesahem.

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.