Designový nábytek

Boris Klimek

Hravý funkční nábytek a téměř až poetické designové produkty - i takto bychom mohli popsat úžasné předměty vytvářené návrhářem a držitelem mnoha cen Borisem Klimkem.

Boris Klimek momentálně působí v Praze, kde se věnuje interiérovému a produktovému designu. Vytváří vyhledávané kolekce nábytku, osvětlení a doplňků do domácnosti. Boris Klimek je absolventem zlínského Ateliéru produktového a konceptuálního designu Vysoké školy uměleckoprůmyslové v Praze. Během studií absolvoval několik zahraničních stáží, například v Anglii /Sheffield Hallam University, Sheffield/ a na Slovensku /Vysoká škola
výtvarných umení, Bratislava/. Měl také to štěstí, že mohl pracovat v pražském Ateliéru produktového designu pod vedením designérů Michala Froňka a Jana Němečka /Olgoj Chorchoj/. Od té doby získává talentovaný Boris Klimek mnohá ocenění v Německu i České republice, například v roce 2010 i 2011 byl vyhlášen Talentem roku na Elle Decor International Design Awards. Pokud se zajímáte o svět designu a jeho mladé talenty, rozhodně sledujte Borise Klimka. Usiluje o to, aby jeho produkty byly zábavné, funkční, poetické, hravé a aby u lidí vyvolávaly emoce a hlavně inspirovaly jejich fantazii. Musíme upřímně říci, že se mu to daří. Pro bližší informace se prosím obraťte přímo na samotného návrháře na níže uvedeném kontaktu.

Další designový nábytek

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.