Interiérové doplňky

Delast Design

Dekorace na stěnách vašeho domova nebo kanceláře vypovídají o tom, kdo jste, kde jste byli a možná i o tom, kam se chystáte.

Dodejte vašim stěnám nadčasový a elegantní designový kousek, který upoutá pozornost každého návštěvníka nebo potenciálního klienta. Společnost Delast Design vytváří krásné a jedinečné mapy světa. Pro výrobu map jsou používány pouze vybrané materiály prvotřídní kvality, včetně atraktivního dřeva a moderního skla. Důraz je kladen na kvalitu i detail, mapy jsou vyráběny ručně v České republice. Tato kombinace umožňuje produktům dosáhnout více než materiální hodnoty. Mapy jsou k dispozici ve dvou variantách, které tvoří Delast Collection – Oakland (dub s kovovými kontinenty + základní sada magnetů) a Lake Louise (sklo s kovovými kontinenty + základní sada magnetů). Sháníte-li jedinečnou a originální mapu od firmy Delast, pak si můžete objednat i mapy, které jsou zhotovovány přímo na zakázku a které jsou ideální pro zákazníky s konkrétními potřebami. S mapami Delast můžete zdůraznit, kde ve světě jste byli nebo kde jsou pobočky vaší společnosti.

Delast navíc nabízí i elegantní ručně vyráběné stoly, jež jsou rozděleny do dvou kolekcí. Tou první je Rebus, řada unikátních a sofistikovaných, přesto syrových stolů, vytvořených z betonu, kovu a skla, obohacená interiérovými doplňky. Stoly druhé kolekce, jež nese název Flumine, vznikly z čistého, ušlechtilého dřeva. Jedná se o přírodní, unikátní, nezaměnitelné kousky. Bližší informace, včetně objednávání, zmíněných map na míru, kolekcí nábytku, referencí a kontaktů najdete na webových stránkách firmy. Vítejte ve světě Delast.

  • Adresa
    Pod Pekarnami 162/9,Praha 9
  • Telefon
  • Web
    www.delastdesign.com

Další interiérové doplňky

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.