Prodejci luxusních vozů

A. Charouz Motors

Prodej a servis luxusních vozů prémiových značek té nejvyšší kvality zabezpečuje pro český trh společnost A. Charouz Motors. s.r.o. s dvacetiletou působností na trhu.

Firma A. Charouz Motors je na českém trhu jediným exkluzivnímmm dodavatelem značek Cadillac a Corvette, prémiových značek luxusních vozů firmy General Motors. Nová generace vozů Cadillac v sobě spojuje jedinečný americký charakter, pokročilou technologii, mimořádnou okázalost a osobitý design. Také výkonné sportovní vozy Corvette jsou symbolem té nejvyšší kvality. A. Charouz Motors je zároveň také jediným autorizovaným prodejcem a servisním centrem luxusních vozů Jaguar a Land Rover v Praze a středních Čechách a exkluzivním dodavatelem luxusních amerických obytných vozů značky Fleetwood, které ztělesňují moderní styl a komfort a jejichž luxusní a praktický interiér vám přinese tu pravou svobodu na vašich cestách. Ve svých pražských autocentrech poskytuje společnost A. Charouz Motors vysoký nadstandard prodejních a poprodejních služeb. Zákazníkům, kteří projeví zájem o tyto a další prémiové značky, nabízí individuální přístup, profesionální jednání a vysokou odbornost. Kromě nových vozů můžete v autocentrech Charouz koupit také prověřené použité vozy.

  • Adresa
    Cadillac: Prodejna: Těšnov 1,Praha 1,Servis: V Oblouku 727,Průhonice,Land Rover: Prodejny: V Oblouku 727,252 43 Průhonice,Karlín,180 00 Praha 8,100 00 Praha 10,Průhonice 252 43
  • Telefon
  • Web
    www.cadillac-praha.cz

Další prodejci luxusních vozů

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.