Designový nábytek

Steff Nickolson

Společnost Steff Nickolson dodává na český trh exkluzivní nábytek anglických značek Theodore Alexander, And So To Bed, jichž je oficiálním distributorem, a dále britské značky Duresta a Vi-Spring.

Steff Nickolson nabízí luxusní nábytek v klasickém i moderním stylu, jehož exkluzivita spočívá nejen v ruční výrobě ze vzácných dřevin, ale také v důrazu na detaily a jeho vysoké kvalitě. Pro výrobu nábytku jsou používány textilie a čalounění té nejvyšší kvality, aby byla zaručena jeho dlouholetá životnost. Společnost Steff Nicholson spolupracuje s britskými značkami, které jsou dobře známy v kruzích britských politiků a dalších známých osobností. S širokým sortimentem dodávaným na český trh se můžete seznámit prostřednictvím prodejen v Karlových Varech a v Praze na Vinohradské ulici, ale také na webové stránce společnosti Steff Nickolson. Najdete zde nabídku luxusních pohovek, postelí, stolů pro různé účely, židlí, křesel, knihoven a mnoho dalšího. Společnost má sklad v České republice, v němž je stále k dispozici kolem 400 kusů nábytku. Nábytek dodávaný společností Steff Nickolson vám bude sloužit nejen celý život, ale zároveň díky svému designu nikdy nevyjde z módy a získáte díky němu jedinečný interiér. Pokud si na design vašeho interiéru netroufáte sami, využijte také dalších služeb společnosti Steff Nickolson z oblasti interiérového designu včetně projektování a realizace kuchyně „na klíč“, výroby vestavěných skříní, výroby a designu záclon a dalších.

  • Adresa
    Vinohradská 39,Praha 2 - showroom s klasickým nábytkem a vedle showroom s moderním nábytkem,Mariánskolázeňská 37,Karlovy Vary
  • Telefon
  • Web
    www.steff-nickolson.com/ru

Další designový nábytek

Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.