Polyfunkční dům

Moderní polyfunkční dům o pěti podlažích s obchodním prostorem v přízemí. Novostavbu z roku 2015 lze využít jako kanceláře, či sídlo firmy, přízemní prostor lze adaptovat na obchod, kavárnu či restauraci.

Administrativní prostory v moderní kancelářské budově v centru Benešova. Budova má skeletovou konstrukci, je doplněna o prostorná pásová okna, která přivádí do prostoru dostatek denního světla a v horních podlažích poskytují krásný výhled na město. V interiérech jsou použity kvalitní materiály, jednotlivá patra jsou obsluhována výtahem Schindler, prosklené stěny mezi kancelářemi a zasedacími místnostmi, na oknech jsou předokenní žaluzie, horní terasu pak lze stínit markýzou. Celá budova je klimatizována, vytápění je zajištěno plynovým kotlem. Energetická náročnost třídy C.

V 1. podlaží se nachází víceúčelový prostor orientovaný do ulice, který lze využít jako obchod, kavárnu či restauraci o výměře 45 m2, na něj navazuje prostor kanceláře. Ve 2. až 5. podlaží se nachází kancelářské prostory, doplněné ve druhém patře o menší zasedací místnost o rozloze 10 m2.

V 5. podlaží se nachází reprezentativní kancelář o jedné místnosti (53 m2) s terasou (36m2), sociálním zařízením a malou kuchyňkou. Prostor lze variablině využít i jako jednací sál. V místnosti je kvalitní dřevěná podlaha.

Budova je v příjemné lokalitě, v okolí je zajištěna veškerá občanská vybavenost, ve vzdálenosti 100 metrů lze pronajmout parkovací stání. Nádraží je vzdáleno 350 metrů, zastávka autobusu 200 metrů.

Čistá podlahová plocha 618 m2, zastavěná plocha 141 m2, terasa 36 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    30511
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Čistá podlahová plocha budovy
    654 m²
  • Terasa
    36 m²
  • Hrubá podlahová plocha budovy
    690 m²
  • Zastavěná plocha
    141 m²
  • Pozemek
    141 m²
  • PENB
    C
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.