Bytový dům

Unikátní budova se zachovanými architektonickými prvky ze 16. století nabízí možnost výstavby bytů, kanceláří či obnovy bývalého hotelu. Stavba určená ke kompletní rekonstrukci je součástí městské památkové rezervace Kutná Hora, zapsané na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO. Město s bohatou historií spojenou s těžbou stříbra a vinařstvím leží hodinu jízdy od Prahy.

V domě s prostornými sklepy a podkrovím zůstaly zachovány významné historické konstrukce a prvky, jako jsou například klenby, oblouky, trámové stropy a záklopy, uliční fasáda, barokní portál za vstupem, železné plátované dveře a vnitřní kazetové dveře i secesní ornamentální dlažba.

Dle platného územního plánu lze v budově zřídit hotel nebo nákupní galerii s byty či kancelářemi v horní části. Součástí kupní ceny je projekt přestavby na 5hvězdičkový hotel, pro nejž bylo v roce 2011 vydáno stavební povolení.

Dům se nachází v úplném centru města, v bezprostřední blízkosti Palackého, Václavského a Havlíčkova náměstí. V okolí je mateřská, základní a umělecká škola, prodejna potravin, pošta, kavárny, restaurace, obchody nebo kino. Minutu chůze od domu staví městská autobusová linka, hlavní autobusové i vlakové nádraží je vzdáleno asi 15 minut chůze. Atraktivní město nabízí široké možnosti trávení volného času, množství historických památek, kulturních akcí, turistických stezek, parků a vyhlídek.

Pozemek 737 m2, zastavěná plocha cca 650 m2, užitná plocha domu byla odhadnuta.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    34555
  • Prodejní cena
    25 000 000 Kč / 989 511 €
  • Čistá podlahová plocha budovy
    2 500 m²
  • Hrubá podlahová plocha budovy
    2 500 m²
  • Zastavěná plocha
    650 m²
  • Pozemek
    737 m²
  • Parkování
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Podívejte se také na další bytové domy v lokalitě Středočeský kraj

Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.