Byt, 4+kk

Vzdušný byt s výtahem přímo do jednotky a s terasou v podobě atria poskytující panoramatické výhledy na Prahu se rozkládá ve dvou nejvyšších podlažích moderní rezidence s recepcí a podzemními garážemi v nejžádanější části Vinohrad, v Záhřebské ulici přímo u náměstí s fontánou od současného sochaře Miroslava Beščece.

Dominantou vstupní úrovně (v 6. NP) je stometrový obytný prostor s kuchyní a jídelnou, prosvětlený skleněnou podlahou terasy. Dále je zde hlavní ložnice s en-suite koupelnou, další 2 ložnice, centrální koupelna, 2 samostatné toalety, vstupní hala a technická místnost s plynovým kotlem. V bytě je klimatizace. Točité schodiště vede do podkroví, které tvoří velká otevřená galerie se vstupem na terasu, poskytující unikátní výhledy na významné budovy metropole včetně Pražského hradu.

V interiéru jsou působivě zkombinovány parketové podlahy se skleněnými plochami, dostatek světla a prostoru navozuje pocit naprosté svobody. Byt prošel v r. 2016 částečnou rekonstrukcí. K jednotce přísluší dva sklepy, možnost dokoupení až dvou garážových stání. Rezidence vznikla v budově ve stylu francouzské renesance a manýrismu, která byla vystavěna na Královských Vinohradech v r. 1890 Václavem Kaurou. Na přelomu tisíciletí byla pod vedením architekta Petra Franty velmi citlivě zrekonstruována a přetvořena na polyfunční objekt.

Už po mnoho let jedna z nejoblíbenějších pražských rezidenčních lokalit Vinohrady nabízí kultivované bydlení v bezprostředním sousedství centra. Dům se nachází pouhé 2 minuty chůze od stanice metra a zastávek tramvají na náměstí Míru. V blízkosti funguje množství kvalitních restaurací, útulných kaváren, kulturních institucí a škol (privátních i státních) včetně Lauderovy školy. Pár minut chůze vede do rozlehlého parku Grébovka.

Byt je aktuálně pronajat do 31.08.2021 za 65.000 Kč + poplatky.

Interiér 259,8 m2, terasa 8,3 m2, sklep 4,2 m2 + 2,3 m2.

Kromě běžných prohlídek nemovitostí nabízíme také videoprohlídky v reálném čase přes WhatsApp, FaceTime, Messenger, Skype ad.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    14297
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    10 457 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    260 m²
  • Terasa
    8 m²
  • Celková plocha
    268 m²
  • Parkování
    2 garážová stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.