Byt 3 + kk, 1.NP, H.1.2

Špičkově vybavený byt se zahradou, 2 parkovacími místy v podzemní garáži a sklepem je situován v 1. nadzemním podlaží moderního viladomu, který je součástí jedinečného projektu Royal Triangle – osmi sdružených rezidenčních budov tvořících uzavřený zabezpečený areál s parkováním, recepcí a společnou zahradou v podání renomovaného ateliéru Schindler Seko. Nadčasová architektura, prvotřídní kvalita i elegance. Royal Triangle představuje jedinečnou příležitost bydlet v srdci prestižní rezidenční čtvrti Prahy 6 – Střešovice, v dochozí vzdálenosti Pražského hradu.

Dispozice bytu zahrnuje otevřený koncept obývacího pokoje s kuchyní a jídelním prostorem, 2 ložnice, koupelnu, samostatnou toaletu, technickou místnost, komoru a předsíň, přičemž všechny tři pokoje a koupelna jsou průchozí do exteriéru tvořeného zahradou s terasou.

Rezidence Royal Triangle nabízí apartmány v dispozičních řešeních od 2+kk po 4+kk. Použití kvalitních materiálů, od třívrstvých dřevěných lakovaných podlah v obytných místnostech přes tropické dřevo na terasách a lodžiích až po velkoformátové obklady a dlažbu v koupelnách. Všechny byty disponují kapilárním systémem chlazení stropů a větráním s rekuperací tepla, dále pak inteligentním ovládáním domácnosti (dálkově pomocí systému Android a iOS nebo dotykem), které zahrnuje například centrální řízení osvětlení, předokenních žaluzií či termostatu. Podlahové vytápění včetně designových koupelnových otopných těles, bezfalcové interiérové dveře nebo hliníková okna s izolačním trojsklem. Jedno až dvě parkovací stání v podzemních garážích a sklep jsou zahrnuty v ceně každého bytu.

Royal Triangle se nachází ve vyhledávané rezidenční čtvrti s perfektním spojením MHD do centra města a kompletní občanskou vybaveností, včetně školek, škol (i mezinárodních) a zdravotnických zařízení. Lokalitu ocení zejména milovníci večerních či víkendových procházek, kteří mohou nasát atmosféru Pražského hradu, Jeleního příkopu či blízkých parků.

Interiér 83,24 m2, terasa 31,32 m2, zahrada 98,5 + 2 parkovací stání a sklep 7,41 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    18932
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    84 m²
  • Terasa
    31 m²
  • Celková plocha
    115 m²
  • Zahrada
    99 m²
  • Parkování
    2 parkovací stání pod budovou
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.