Byt, 3+1

Luxusní byt po kompletní rekonstrukci od známého studia DONLIĆ, ve 2. patře zcela opraveného činžovního domu s novým výtahem, situovaného v atraktivní lokalitě historické části Prahy 2, pár desítek metrů od nábřeží Vltavy.

Byt nabízí prostorný a světlý obývací pokoj průchozí do kuchyně s jídelnou, 2 ložnice, koupelnu s vanou a toaletou, samostatnou toaletu a předsíň. Dispozice se mírně odlišuje od původního stavu – při rekonstrukci, která zahrnula mj. také instalaci nového systému topení, dodávek vody, rozvodů elektřiny a izolace podlah, stropu a nově postavených vnitřních stěn, byla zejména zvětšena koupelna a centrální hala.
Byt je vybaven ve špičkovém standardu dřevěnými podlahami Lamett z běleného dubu, vyhřívanou italskou dlažbou Cercom, novými špaletovými okny, 100% dřevěnou zvukotěsnou kopií původních interiérových a vstupních dveří a koupelnovými zařizovacími předměty značek Villeroy & Boch a Hansgrohe. Dostatek prostoru vhodného pro přidání vestavěných skříní.
Budova, která nebyla nikdy zaplavena a nevztahuje se k ní ohrožení případnými povodněmi, prošla kompletní renovací v roce 2010 – nová střecha, stoupačky, elektřina, přípojka plynu, zabezpečení kamerovým systémem.

Kupní cena zahrnuje sklep o výměře 12 m2 v přízemí domu. Parkování v modré zóně před domem, případně je zde možnost pronájmu podzemní garáže v blízkém hotelu Park Inn.

Prestižní a vyhledávaná lokalita nabízí výborné dopravní spojení díky nedaleké tramvajové zastávce Výtoň (1 minuta chůze) a stanici metra Karlovo náměstí (5 minut chůze). V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost včetně mateřských a základních škol, gymnázia, centra volného času, nemocnice sv. Alžběty či dětského hřiště přímo před domem. V těsném sousedství vyšehradského parku a dochozí vzdálenosti Folimanky, Botanické zahrady UK či skate parku na opačném břehu řeky.

Interiér 127 m2, sklep 12 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    19088
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    2 000 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    127 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.