Byt, 2+kk

Zařízený mezonetový půdní byt se skleněným schodištěm je situován v 5. a 6.NP komorní rezidence pouze se 6 byty, v kompletně zrekonstruované secesní budově s výtahem v oblíbené rezidenční čtvrti na Vinohradech. Klidná ulice s předzahrádkami a stromořadím, s rychlou dostupností do centra (tramvaje, stanice metra I. P. Pavlova a Náměstí Míru).

V plně zařízeném bytě se nachází obývací pokoj s krbem na biolíh, 1 prostorná ložnice, 2 koupelny (en-suite se sprchovým koutem / sdílená s vanou) se sanitou Duravit Philippe Starck, otevřená obytná galerie s odpočinkovým a pracovním koutem (možno využít jako zázemí pro hosty), plně vybavený kuchyňský kout, šatna, komora s pračkou a vstupní chodba. Zařízení kombinující sklo, kov a dřevo je minimalistické i útulné zároveň.

Další vybavení bytu tvoří spotřebiče Bosch, 2 x Smart LCD TV Samsung, klimatizace Midea, krb na biolíh, alarm a bezpečnostní dveře. Cena zahrnuje veškeré zařízení a nábytek, možné ihned pronajímat. Vytápění a ohřev vody kondenzačním plynovým kotlem se zásobníkem Vaillant turboTop premium. K bytu náleží sklepní kóje. Možnost pronájmu garážového stání v blízké Rezidenci Zvonařka.

Dům se nachází v lokalitě s plnou občanskou vybaveností, v pěším dosahu stanic metra Náměstí Míru a I. P. Pavlova, linek tramvají a autobusů. Nedaleko se nachází mateřská škola, několik základních škol a gymnázium. V okolí lze nalézt bezpočet kaváren a restaurací, divadla Na Vinohradech nebo D21.

Interiér 88,4 m2 sklep 3,2 m2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    21368
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 221 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    88 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.