Byt 4 + kk, 5.NP, č. B

Reprezentativní penthouse s prostornou terasou a krásným výhledem je součástí nově vznikajícího komorního projektu Barrandovská zahrada. Na místě prvorepublikového domu v původní vilové zástavbě starého Barrandova vyroste moderní nízkoenergetická rezidence kombinující soudobou architekturu a neotřelý design s mnoha benefity rodinných domů. Rozlehlý pozemek, který je ze všech stran obklopen vzrostlými stromy, totiž bude přetvořen v soukromé zahrady s navazujícími místy pro setkávání, jako je dětské hřiště, ohniště či pergola s výhledem do údolí Vltavy. Předpokládané dokončení Q4 2017.

Dispozice tohoto bytu v 5. nadzemním podlaží bude tvořena obývacím pokojem s kuchyní a jídelním prostorem, hlavní ložnicí s en-suite koupelnou, 2 dětskými ložnicemi, sdílenou koupelnou, samostatnou toaletou, šatnou, komorou a halou. Všechny pokoje budou mít přístup na terasu vedoucí téměř po celém obvodu bytu.
K vysokému standardu vybavení budou patřit vytápěné třívrstvé dřevěné podlahy, velkoformátová dlažba a obklady v dekoru přírodního kamene, bezfalcové dveře, velkoplošná okna, vodovodní baterie v černé či bílé barvě. Zvolit lze také atypické řešení zahrnující kartáčované dřevěné podlahy, kamenné obklady a dlažby, dýhované interiérové dveře s vysokým leskem či vodovodní baterie v měděné barvě. Každý klient navíc může využít 5 hodin konzultace s interiérovými architekty renomovaného londýnského studia Jestico+Whiles, které jsou již zahrnuty v kupní ceně bytu. Více úložného prostoru zajistí individuální sklepní kóje pro každou z jednotek, pro maximální komfort lze dokoupit též garážové či venkovní parkovací stání.

Projekt se nachází na jedinečném místě uprostřed původní vilové zástavby starého Barrandova. Pozemek leží přímo na hraně útesu barrandovského skalního masivu, na nějž navazuje rozlehlé zalesněné území Chuchelského háje. Veškerá občanská vybavenost je přitom na dosah ruky, stejně jako zastávky MHD či napojení na hlavní silniční tahy.

Interiér 166,4 m2, terasa 84,5 m2, sklep 2,81 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22435
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    166 m²
  • Terasa
    85 m²
  • Celková plocha
    251 m²
  • Parkování
    Garážové nebo venkovní stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.