Byt, 5+kk

Nově vznikající půdní nástavba mezonetového bytu s terasou ve 4. a 5. patře činžovního domu s výtahem přímo naproti sadů Svatopluka Čecha. Byt se bude nacházet v atraktivní rezidenční lokalitě 3 minuty chůze od stanice metra a zastávky tramvají na náměstí Jiřího z Poděbrad. Výstavba probíhá od října 2016 do září 2017.

V nižším vstupním podlaží budou umístěny 4 ložnice, 2 koupelny (jedna en-suite se sprchou, toaletou a 2 umyvadly, druhá s vanou a 2 umyvadly), samostatná toaleta, technická místnost, šatna a chodba s vestavěnými skříněmi. Dispozice vyššího podlaží bude zahrnovat velkorysý obývací pokoj (67,2 m2) s kuchyňským koutem a vstupem na jižně orientovanou terasu a samostatnou toaletu.
K vybavení budou patřit nové dubové parkety Quick Parquet a keramická dlažba Impronta Italgraniti, hliníkové prosklené stěny Schuco v kombinaci pevného a posuvného zasklení a střešní okna s izolačními trojskly, bezfalcové interiérové dveře Sapeli a vstupní dveře NEXT v nejvyšší úrovni zabezpečení, koupelnová sanita světových značek (např. Laufen, Hansgrohe), domácí vrátný, plynový kotel Baxi, příprava pro klimatizaci, sádrové omítky stěn, SDK podhledy. Kupní cena zahrnuje velký sklep. Možnost dokoupení uzamykatelného garážového stání za příplatek.
Společně s realizací nástavby proběhne kompletní rekonstrukce domu.

Oblíbená rezidenční lokalita v rychlé dostupnosti do centra a v pěším dosahu Riegrových sadů. Kompletní občanská vybavenost v okolí.

Interiér 173,9 m2, terasa 15,4 m2, sklep 11,6 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    22710
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    174 m²
  • Terasa
    15 m²
  • Celková plocha
    189 m²
  • Parkování
    Garážové stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.