Byt, 3+kk

Stylově zařízený vzdušný byt, ke kterému patří 2 garážová stání a možnost využívat zahradu, leží ve 3. podlaží moderního bytového domu s výtahem, zasazeného do vilové čtvrti s mnoha architektonicky významnými stavbami. Tato část na pomezí Vinohrad a Vršovic vyniká především klidem a bohatou zelení, interiér pak dopřává pocit volnosti a výjimečnosti.

Dispozici tvoří velkoryse pojatý obývací pokoj s otevřenou kuchyní, hlavní ložnice s en-suite koupelnou (vana, sprchový kout, WC, umyvadlo), druhá ložnice nyní využívana jako pracovna a šatna, dále sdílená koupelna (sprchový kout, umyvadlo, přípojka na pračku a sušičku), samostatná toaleta a prostorná vstupní hala.

Kvalitní vybavení zahrnuje dřevěné podlahy z kanadského ořechu, obklady z mramoru a žuly v koupelnách, krb s benátským štukem či kuchyňskou linku s mramorovou deskou a spotřebiči Miele, Siemens, Liebherr. Dále jsou zde bezpečnostní vstupní dveře (třída 3), interiérové dveře nadstandardní výšky a dřevěná eurookna. Obyvatelé mají přístup na udržovanou společnou zahradu. Součástí kupní ceny jsou 2 garážová stání, sklep a interiérové zařízení precizně laděné do pánského stylu.

Lokalitu charakterizuje množství významných vil (např. Kotěrova vila, dům bratří Čapků, vila F. A. Libry). Umístění domu na konci slepé ulice zaručuje obyvatelům dokonalý klid. Široký výběr služeb včetně 2 obchodně-zábavních center je přitom v rychlé docházkové či dojezdové vzdálenosti. Jízda ke stanici metra a tramvají Flora trvá z blízké autobusové zastávky 4 minuty. V pěším dosahu je také tramvajová zastávka s rychlými spoji do centra a ke stanicím metra (například Náměstí Míru nebo I. P. Pavlova).

Interiér 127,7 m2, sklep 2,2 m2. Jednotka je v prohlášení vlastníka vedena jako 2+kk.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24117
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    9 230 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    128 m²
  • Parkování
    2 garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    C
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.