Byt 3 + kk, 4.NP, č. 4.2

Nový byt s balkonem a krásným výhledem na město a Pražský hrad je součástí atraktivního projektu kompletní rekonstrukce bytového domu s výtahem, stylovými společnými prostory a parkováním, v těsném sousedství Riegrových sadů. Projekt U Rajské zahrady 2, realizovaný dle návrhu renomovaného studia CAMA Architekti, nabídne mimo jiné také dva exkluzivní penthousy s prostornými terasami a tři byty s ornamentálními balkony, to vše v přímém sousedství rozlehlého parku a se skvělou občanskou vybaveností v bezprostředním dosahu. Předpokládané dokončení 4Q 2018.

Byt ve 4. nadzemním podlaží bude nabízet rohový obývací pokoj s přípravou pro kuchyň a balkonem, 2 ložnice, 1 en-suite a 1 společnou koupelnu, technickou místnost a předsíň.

Před prodejem budou byty připraveny do stavu white walls. Kupní cena bytu zahrnuje bezpečnostní a protipožární repliky vstupních dveří, repliky originálních špaletových oken v uliční fasádě, nová dřevěná okna do vnitrobloku, kompletní nové rozvody a sklep. Možnost dokoupení garážového parkovacího stání.

Byty jsou situovány na pomezí Vinohrad a Žižkova, ve vysoce žádané lokalitě s výbornou dopravní obslužností a širokým výběrem služeb. Stanice metra Jiřího z Poděbrad a zastávky tramvají jsou vzdáleny jen pár minut chůze, podobně jako mnoho populárních restaurací, kaváren a vináren. Riegrovy sady a s nimi přímo sousedící revitalizovaný park Rajská zahrada poskytují nepřeberné množství příležitostí k volnočasovým aktivitám. Nachází se zde například dvě venkovní posilovny, krytý plavecký bazén, pétanque, pingpongové stoly, dětské hřiště, kavárna, nebo klidné zákoutí s jezírkem a vodopádem.

Kupující platí daň z nabytí.
Interiér 103,79 m2, balkon 1,92 m2, sklep.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    24462
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    103 m²
  • Balkón
    2 m²
  • Celková plocha
    105 m²
  • Parkování
    Možnost dokoupení garážového parkovacího stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    D
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.