Byt, 5+kk

Prodej zahradního bytu 5+kk s terasou, který je součástí exkluzivního, nově vznikajícího uzavřeného komplexu s recepcí, působivou vstupní lobby, podzemním parkováním a rozlehlou společnou zahradou. Rezidence se bude nacházet ve vysoce atraktivní části starého Břevnova, jen pár kroků od oblíbeného parku Ladronka. Kolaudace je plánována na Q3 2017, nastěhování možné na přelomu 2017/2018.

Interiér se bude skládat z obývacího pokoje s přípravou pro kuchyňskou linku a vstupem na terasu, hlavní ložnici s en-suite koupelnou a šatnou, 2 dětské ložnice, pracovnu, sdílenou koupelnu, samostatnou toaletu, komoru a chodbu s prostorem pro vestavěné skříně. Všechny pokoje nabízí přístup do zahrady.
Byt bude dokončen ve vysokém standardu, který bude mj. zahrnovat masivní dřevěné podlahy, velkoformátovou dlažbu a obklady, kvalitní velkoplošná dřevohliníková okna či vysoké dýhované interiérové dveře.
Možnost dokoupení garážového parkovacího stání a sklepa. Do garáží se bude zajíždět na jediném místě, celá doprava v rámci projektu bude řešena čistě v podzemí. Vnitřní část areálu s upravenými zahradami tak bude naprosto bezpečná, bez rušivých vlivů.

Lokalita na rozhraní historické Tejnky, pyšnící se klidnou atmosférou a nezaměnitelným geniem loci, nabízí klidné rodinné bydlení s mnoha parky a nespočtem příležitostí ke sportovnímu vyžití i relaxaci v blízkém okolí. Výborná dostupnost do centra, k Francouzskému lyceu nebo na letiště v Ruzyni, a to vozem i MHD (zastávka autobusu se spojením na Anděl naproti projektu).

Fotografie pocházejí ze vzorového bytu.
Interiér 222,8 m2, terasa 17,9 m2, předzahrádka 580 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    25122
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    223 m²
  • Terasa
    18 m²
  • Celková plocha
    241 m²
  • Zahrada
    580 m²
  • Parkování
    Garážové stání za příplatek
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    B
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.