Byt, 5+kk

Zodpovědnost. Tak by se dal jedním slovem charakterizovat developerský projekt La Crone. Zkušení architekti z Atelieru 8000 ho vytvářeli s ohledem na charakter místa. La Crone tak není jen místo k bydlení, ale hlavně k příjemnému žití.

Prostorný moderní byt 5+kk se dvěma balkony ve 2. NP nabízí výhledy na Prahu s dominantními věžemi Svatovítské katedrály. Za dobrého počasí je vidět i Říp nebo Ještěd. Byt je součástí nově vznikajícího uzavřeného komplexu s recepcí, působivou vstupní lobby, podzemním parkováním a rozlehlou společnou zahradou. Už teď probíhají sadové a parkové úpravy. Každý z osmi tří- a čtyřpodlažních domů je individuálně pojat, fasády vychází z asymetrických kompozicí moderního malířství 1. poloviny 20. století.

Interiér bytu tvoří obývací pokoj s přípravou pro kuchyňskou linku a vstupem na balkon, hlavní ložnice s en-suite koupelnou a šatnou, 2 dětské ložnice (jedna z nich s druhým balkonem), se sdílenou koupelnou a šatnou, pracovna, samostatná toaleta, šatna a vstupní chodba. Vysoký standard zahrnuje mj. masivní dřevěné podlahy, velkoformátovou dlažbu a obklady, velkoplošná dřevohliníková okna či vysoké dýhované interiérové dveře. Skleněné zábradlí balkonů a teras neruší výhled ani nebrání přístupu světla. K bytu patří 3 garážová stání a 2 sklepy. Do garáží se zajíždí na jediném místě, celá doprava je řešena v podzemí, a prostor mezi domy tak zůstává bezpečný a klidný.

Rezidence leží u městské památkové zóny Tejnka s nezaměnitelným geniem loci a oblíbeného parku Ladronka. Najdete tu klidné rodinné bydlení s mnoha příležitostmi ke sportu i relaxaci. Díky množství zeleně, převládajícímu západnímu směru větru a absenci významných zdrojů znečistění tu dýcháte čistý vzduch.

Výborná dostupnost je do centra, mezinárodním školkám i prestižním školám nebo na letiště v Ruzyni, a to autem i MHD. Zastávka je hned naproti projektu, autobus jezdí k metru B Anděl. Nedaleko jsou také stanice metra A Petřiny a Motol. Pět minut autem od rezidence je také nemocnice s dětskou pohotovostí.

Kolaudace projektu je plánována na 3. čtvrtletí 2017, nastěhování je možné na přelomu roku 2017 a 2018. Hodnotou investora je zodpovědnost za následující generace, které budou vyrůstat a žít na místech, která vybudovali. Zodpovědnost za váš životní a rodinný příběh je už pak jen na vás...

Fotografie pocházejí ze vzorového bytu.

Interiér 221,7 m2, balkony 27,8 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    25128
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    222 m²
  • Balkón
    28 m²
  • Celková plocha
    250 m²
  • Parkování
    3 garážová stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.