Byt, 3+kk

Vzdušný byt se 2 balkony, s elegantně zařízeným interérem a parkováním se nachází v 1.patře rezidence OVENECKÁ No.33. Kompletně zrekonstruovaná budova s impozantními společnými prostory a zachovanými původními prvky situována v oblíbené lokalitě mezi parky Letná a Stromovka, s veškerou občanskou vybaveností.

Dispozice bytu v 1. patře nabízí velkou chodbu, obývací prostor s jídelní částí a otevřenou kuchyní s přímým vstupem na balkon, 2 ložnice (jedna z nich s balkonem), 2 en-suite koupelny, samostatnou toaletu a komoru. Vybavení zahrnuje masivní dřevěné podlahy, velkoformátovou dlažbu, nová špaletová okna, masivní dřevěné dveře, plně vybavenou Italskou kuchyňskou linku Valcucine se spotřebiči Siemens, vysoké stropy, domácí vrátný. Kupní cena zahrnuje 1 parkovací stání v automatickém zakladači a sklep.

Rezidence OVENECKÁ No.33 je situována v široké ulici s typickými předzahrádkami a stromořadím, díky kterým vzniká příjemný privátní prostor před rezidencí. Lokalita se vyznačuje skvělou dopravní dostupností; nedaleko se nacházejí stanice metra Hradčanská a Vltavská a zastávka tramvají Letenské náměstí je jen několik minut chůze od domu. Letná a sousední Holešovice se vyznačují bohatým kulturním životem, nachází se tu například galerie DOX, expozice současného umění Národní galerie ve Veletržním paláci, kulturní prostor La Fabrika či artové kino Oko. Na své si na Letné přijdou i příznivci zdravého životního stylu, neboť vedle Stromovky, která patří k nejrozlehlejším a nejkrásnějším pražským parkům, budou moci pravidelně zavítat i do nedalekých Letenských sadů.

Interiér 109,03 m2, balkony 7,45 m2, sklep 5,89 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    25292
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    109 m²
  • Balkón
    7 m²
  • Celková plocha
    116 m²
  • Parkování
    1 garážové stání v ceně
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Informace o projektu
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.