Byt, 3+kk

Ve zcela unikátní lokalitě pod trojskou vinicí Salabka nabízíme k prodeji byt 3+kk s krbem, krásným výhledem do zeleně i na město a parkováním, situovaný ve 3. nadzemním podlaží kompletně zrekonstruované historické usedlosti. Jedinečné zákoutí Prahy zachovávající nezaměnitelný genius loci panských usedlostí, na dosah ruky rozlehlým parkům a přesto s výbornou dostupností do centra.

Dispozice nabízí obývací pokoj s krbem, kuchyní a jídelním prostorem, 2 ložnice, koupelnu s vanou, samostatnou toaletu, komoru a chodbu. K vybavení patří masivní dřevěné podlahy, velkoformátové obklady a dlažby, dřevěná okna a interiérové dveře, plně vybavená kuchyňská linka, zachované stropní trámy. Možnost pronajmout si 2 venkovní parkovací stání na pozemku. 

Rezidence Salabka se nachází v lokalitě, která je zcela unikátní nejen v rámci Troji, ale i celé Prahy. Nic nenarušuje poklidnou venkovskou atmosféru místa obklopeného zelení přírodní rezervace Podhoří a rozlehlé Pražské botanické zahrady. Slavný tropický skleník Fata Morgana je vzdálen jen několik minut chůze od bytu, stejně jako zahrady zámku Troja nebo vstup do zoologické zahrady. Ke klidné procházce láká také Královská obora Stromovka, na jejímž bližším okraji se nachází oblíbená jezdecká hala Císařský ostrov. V rychlém dosahu kompletní občanské vybavenosti, vč. jazykové MŠ Sunny Garden, polikliniky Mazurská nebo nákupního centra Krakov.

Interiér 102,5 m2.

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    25904
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    107 m²
  • Parkování
    2 venkovní parkovací stání k pronájmu
  • Sklep
    -
  • PENB
    D
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.