Byt, 5+kk

Nově vznikající půdní nástavba mezonetového bytu s terasou v 6. a 7. patře činžovního domu s výtahem přímo naproti sadů Svatopluka Čecha. Byt se bude nacházet v atraktivní rezidenční lokalitě 3 minuty chůze od stanice metra a zastávky tramvají na náměstí Jiřího z Poděbrad. Výstavba probíhá od září 2017 do září 2018.

V nižším vstupním podlaží budou umístěny 4 ložnice, 2 koupelny (jedna se sprchou, toaletou a 2 umyvadly, druhá s vanou, toaletou a umyvadlem), en-suite šatna, technická místnost a vstupní chodba. Dispozice vyššího podlaží bude zahrnovat velkorysý obývací pokoj (64,1 m2) s kuchyňským koutem a jídelním prostorem, odkud je vstup na prostornou terasu. V tomto podlaží bude ještě umístěna samostatná toaleta s umyvadlem.

K vybavení budou patřit nové dubové parkety Quick Parquet a keramická dlažba Impronta Italgraniti, hliníkové prosklené stěny Schuco v kombinaci pevného a posuvného zasklení a střešní okna s izolačními trojskly, bezfalcové interiérové dveře Dextura a vstupní dveře NEXT v nejvyšší úrovni zabezpečení, koupelnová sanita značky Duravit, armatury Axor, domácí vrátný, plynový kotel Baxi, příprava pro klimatizaci, sádrové omítky stěn, SDK podhledy. Kupní cena zahrnuje velký sklep a podíl na velké upravené zahradě. Ve vzdálenosti 50 metrů je k dispozici pronájem novostavby garáže.

Oblíbená rezidenční lokalita v rychlé dostupnosti do centra a v pěším dosahu Riegrových sadů. Kompletní občanská vybavenost v okolí.

Interiér 168,8 m2, terasa 17,6 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26164
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    169 m²
  • Terasa
    18 m²
  • Celková plocha
    187 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.