Byt, 4+kk

Plně zrekonstruovaný byt se dvěma terasami, krásnými výhledy do přírody, množstvím důmyslných úložných prostor a s nadčasovým minimalistickým designovým interiérem od Studia PHA se nachází ve 3. patře moderní rezidence s nonstop recepcí. Dům stojí obklopen zelení přímo u vstupu do přírodního parku s cyklostezkami a nedaleko zastávky tramvaje.

Velkorysá dispozice se skládá z prostorného obývacího pokoje s částečně oddělenou kuchyní a s terasou, která se díky vstupu z kuchyně i obývacího pokoje může v teplých dnech stát jídelnou s nerušeným výhledem na hustou zeleň Prokopského a Dalejského údolí. Dále se v bytě nachází 3 ložnice se vstupy na druhou terasu a pohodlná koupelna (s bezrámovým celoskleněným sprchovým koutem, vanou, 2 umyvadly a WC), komora s přípojkou na pračku a sušičku a samostatná toaleta. K bytu náleží 2 parkovací stání a sklep.

Stylově jednotný interiér byl vytvořen zkušenými designéry Janem Šestákem a Markem Deylem. Kvalitní vybavení zahrnuje dubové podlahy, povrchy z kamene Jura Gelb či nová francouzská okna s trojskly. Bezúchytková kuchyňská linka je vybavena spotřebiči Whirlpool a celý prostor kuchyně má promyšlené úložné prostory.

Výhodná lokalita v bezprostřední blízkosti přírodního parku, jen 5 minut chůze od mateřské a základní školy nebo aquaparku a 200 metrů od zastávky tramvaje, která jede 8 minut ke stanici metra linky B Smíchovské nádraží. V okolí je několik supermarketů, restaurací, poliklinika a dalších služeby. Dostupnost centra autem je 10 minut, poloha umožňuje také bezproblémový nájezd na Městský okruh.

Interiér 144 m2, terasy 18 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26246
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Podlahová plocha *
    144 m²
  • Terasa
    18 m²
  • Celková plocha
    162 m²
  • Parkování
    2 garážová parkovací stání
  • Sklep
    Ano
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.