Byt, 3+kk

Romantický slunný, klimatizovaný mezonetový byt v centru Prahy s praktickou dispozicí nabízí naprosto klidné bydlení s unikátními výhledy na Petřín a na věž Novoměstské radnice.

Z předsíně se vstupuje na samostatnou toaletu a do chodby vedoucí k asymetrické koupelně s vanou a oknem a k pracovně/dětskému pokoji orientovanému do tichého dvora. Dva schody oddělují předsíň od kuchyňského koutu s obývacím pokojem. Odtud je vstup do ložnice a po schodišti na galerii, která může být využívána jako ložnice nebo jako pracovna.

Dvojitá výška stropu (4,2 m) dodává spolu se střešními okny obývacímu pokoji dostatek světla a pocit neomezeného prostoru. Atmosféru umocňují přiznané trámy. Kuchyňský kout šikovně pracuje s danou dispozicí: lednice a mrazák jsou zabudovány do skříněk pod schodištěm. V hlavním podlaží je dřevěná plovoucí podlaha, v místnosti na galerii je podlaha laminátová. Dřevěná střešní okna Velux jsou zastíněna roletami. Vytápění zajišťuje plynový kotel Junkers. Kuchyň včetně spotřebičů je značky IKEA.

Byt se nachází ve 4. patře domu bez výtahu, dům je v původním stavu s vidinou rekonstrukce v následujících letech. Velkou devizou nemovitosti je umístění v samém centru města nedaleko Karlova náměstí, v klidné jednosměrné uličce. Byt je vhodný nejen pro vlastní bydlení, ale i pro krátkodobé pronájmy. V blízkosti je plno restaurací, divadel a veškerá občanská vybavenost včetně několika škol. Tramvajové zastávky Vodičkova a Lazarská jsou jen několik kroků od domu. Parkování je v modré zóně pro rezidenty.

Interiér 93 m2.

Půdorys

  • Půdorys 1
  • Půdorys 2

Přehledová tabulka

  • Referenční číslo
    26598
  • Prodejní cena
    Prodáno
  • Poplatky za služby
    3 258 Kč měsíčně
  • Podlahová plocha *
    93 m²
  • Parkování
    -
  • Sklep
    -
  • PENB
    G
  • Ke stažení
* Výměra jednotky dle občanského zákoníku. Plocha je tvořena součtem celé plochy jednotky a ohraničená obvodovými zdmi.

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Veškeré zveřejněné údaje obsažené v tomto inzerátu mají pouze informativní charakter a nejsou nabídkou ve smyslu § 1731 nebo § 1732 občanského zákoníku, ani se nejedná o veřejný příslib dle § 1733 občanského zákoníku. Z této nabídky tak nikomu nevzniká nárok na uzavření smlouvy. Společnost SVOBODA & WILLIAMS s.r.o. zprostředkovává údaje (informace) nabyté v dobré víře od vlastníka nemovité věci a z tohoto důvodu nenese odpovědnost ze jejich úplnost, správnost a přesnost. Současně není oprávněna uzavírat jménem vlastníka nemovité věci jakékoliv smlouvy spojené s prodejem nemovitosti.
Lokalita
Parametry
Velikost
Min.
Max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpětí
Cena min.
Cena max.